Arama

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye'de

3 yıl önce

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye'de

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye'de
ad image

 

Microsoft tarafından piyasaya sürülen dünyanın en iyi ve en güçlü oyun konsolları olarak konuşulan Xbox Series X ve Xbox Series S artık satışa sunuldu. En yeni güncel optimasyonlar, 30 farklı özellik ile Xbox Game Pass abonelerine özel EA Play entegrasyon sunuyor. Yeni nesil oyun konsolu eski oyun konsollarının yerini almaya başladı. Türkiye'de ve dünyada satışa sunulan seri, e-ticaret ve teknoloji mağazalarında, sitelerinde satılıyor.

Xbox Series S

Yeni nesil konsollar arasında olan ve Forza Horizon 4, Dirt 5, Assassins Creed ve 30 farklı oyunu optimize ederek oyun severlere sunuyor. Oyun sayılarını artırmayı planlayan Microsoft Game Pass aboneliği ile 100 üzeri oyun imkânına sahip oluyor.

Xbox Series X

Bu seri en güçlü nitelikte olan oyun konsolu denilebilir. Performans, hız, geri dönük uyum, ileri teknolojiye sahip donanım ile Xbox One'a kıyasla 4 kat fazla işlem gücüne sahiptir. AMD'ye ait Zen 2, RDNA 2 ile çalışan 12 teraflop işlem gücü,

Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye Satış Fiyatı

DirectX ray tracing eşsiz performansına sahip. Aynı zamanda yansımaların gerçekçiliği, aydınlatma ve gölgelendirmelerin muhteşem olduğu bir özellik sunuyor. HD 4K ve 8K görsellik, hızlı yükleme kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. Xbox Series X Türkiye satış fiyatı 8.299 TL olarak belirlendi. Xbox Series S Türkiye satış fiyatı ise 5.399 TL'dir.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler