Arama

Hurda Aracı Yetmiş Bin Liraya Sattı

3 yıl önce

Hurda Aracı Yetmiş Bin Liraya Sattı

Hurda Aracı Yetmiş Bin Liraya Sattı
ad image

 

Kahramanmaraş'ta 7 bin liraya satın almış olduğu aracı 70 bin liraya sattı. Kahramanmaraş'ta Tofaş marka aracı 7 bin lira karşılığında satın alan kişi, 2 aylık bir çalışma sonrasında 70 bin lira karşılığında sattı. Aracı lüks bir SUV araç haline getiren kişi, görenleri hayran bırakan bir araç tasarladı. Oto anahtar tamiri ve oto anahtarcılığı yapan Mehmet Özkan, aracın tüm mekanizmasını değiştirdiğini söyledi.

Hurda Tofaş'ın Son Hali Büyülüyor

Kahramanmaraş'ta yaşamını oto anahtarcısı olarak sağlayan Mehmet Özkan hurda Tofaş’ı bir şahesere dönüştürdü. Özkan, Tofaş aracın kaportasından, motoruna tüm aksanını baştan aşağı yenilediğini söyledi. Aracın teknolojik açıdan tamamen yenilenmesi aracın değerini 10 katına çıkardı. Aracın önce motor düzeneğini değiştirdiğini açıklayan Özkan, bu işlemin ardından teknolojiyle ilgili olan tüm yenilikleri araca eklediğini söyledi.

70 Bin Liralık Tofaş’taki Ekstralar

Araca açılır tavan, otomatik açılan yan ayna, start stop butonu gibi teknolojileri ekleyen Özkan, bu işlemler için iki ay uğraştı. Eski araçlar için daha önce de çalışmalar yaptığını ancak maddi destek bulamadığı için devam edemediğini anlatan Özkan, bu özel aracı değerini bilecek birine satmak istediğiyle ilgili de görüş bildirmişti.

Muhteşem Tasarım

Mehmet Özkan, 7 bin liraya aldığı aracı, lüks araç tutkunu olan Fehmi Çiçek'e 70 bin liraya sattığını söyledi. Fehmi Çiçek'in araca hayran kaldığını anlatan Özkan, bu çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler