Arama

The Beauty Paris’ten görkemli açılış

1 yıl önce


The Beauty Paris’ten görkemli açılış
ad image

Son dönemi başarılı geç girişimci iş kadınlarından Aygün Akgün’ün işletmeciliğine soyunduğu The Beauty Paris adlı güzellik merkezinin açılışı yapıldı.

 

 

The Beauty Paris adlı güzellik merkezinin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Kazancı, Taş Yapım Film İhsan Taş, ünlü oyuncular Metin Yıldırım ve Vahdet Çakar, Uyarlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı iş insanı Lami Uyar ve eşi Pelin Uyar, Beylikdüzü Cami imamı İsa İshakoğlu, Büyükçekmece Futbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Akgün, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ailesi, Beylikdüzü Belediye Meclisi üyeleri, sanatçı Yasmin Çetin, ünlü fenomen Deli Emin, iş insanı ve siyasetçi Cemil Tunka, Çekiç Medya Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çekiç, Show Türk Tv ekibi katıldı.

Açılış öncesi kısa bir açıklama yapan Aygün Akgün “Yıllarca organizatörlük yaptım. Bu süreçte kendimi devamlı olarak geliştirdim. Güzellik sektörünün geliştirilmeye ihtiyacı olduğunu düşünerek girmeye karar verdim. Tabi bunun yanında bu sektörle birlikte dünyaya açılmak ve bir Türk iş kadının neleri başarabileceğini göstermek istediğim için ve kozmetik ürünlerimizi de dünyaya tanıtmayı hedefliyorum.” dedi.

Açıklamalarında devam eden Aygün Akgün “The Beauty Paris’te epilasyondan cilt bakımına, cilt bakımından leke ve yara tedavilerine kadar bir güzellik merkezinde olması gereken tüm hizmetlerimizi misafirlerimize sunacağız. Misafirlerimiz diyorum çünkü buraya gelen herkes benim müşterim değil misafirim olarak ağırlanacaktır. Uzman hekimlerimiz tarafından dolgu, botoks hizmetlerini de vereceğiz. Bize ulaşmak isteyen dostlarımız İnstagram üzerinden @thebeautyparis.westmarina adresimizden rahatça ulaşabilir ve bilgiler alabilirler” diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

AÇILIŞTAN KARELER

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler