Arama

TDP Lideri Sarıgül Mersin’e geliyor

1 yıl önce


TDP Lideri Sarıgül Mersin’e geliyor
ad image

İl yönetimiyle birlikte Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni (MEİGDER) ziyaret eden Başkan Sema Tunca, Sarıgül’ün Türkiye çapında başlattığı “Affet Türkiye” kampanyası kapsamında Mersin’e geleceğini söyledi. Tunca, “Genel Başkanımızın Mersin programını hazırladık.

15 Ekim Cumartesi Saat 11.00’da Mersin E tipi Kapalı Cezaevi önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. Genel Başkanımızın başlattığı bu kampanya destek amaçlı Mersin halkını Mersin E tipi Kapalı Cezaevi önüne bekliyoruz. Başkanımız güzel bir kampanya başlattı. Başlattığı kampanyada herkes bir kez affedilmeyi ister. O yüzden bu kampanyaya Mersin halkından destek istiyoruz” şeklinde konuştu. Tunca, Sarıgül’ün Tece Polisevi saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer’in ailesine de taziye ziyaretinde bulunacağına dikkat çekti.

“AKIN AKIN PARTİMİZE KATILIYORLAR”

Öte yandan partilerinin Mersin’deki yapılanmasından bahseden Tunca, “Birçok partiden ayrılıp partimiz katılan arkadaşlarımız var. Altılı masa anketlerde olduğu kadar tabana yansımamış çünkü halkımız yeni bir arayış içerisinde, bu arayışın da kim olacağına karar vermeye çalışıyor. Biz de genel başkanımızı tanıtarak patimizi büyütmeyi hedefliyoruz. Mutluyuz çünkü her partiden istifalar oluyor ve grup grup bize geliyorlar. Türkiye çağında binlerce insan katılıyor. Özellikle yeni kurulan partilerden çok katılım oluyor. Mersin’den de umutluyuz” ifadelerini kullandı.

MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek siyasi partilerin basın ile irtibat halinde olmasının önemine değindi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler