Arama

iPhone 6'ları 6S ile değiştirecek

6 yıl önce

Bir süredir iPhone 6 ve 6 Plus üretimini durduran Apple, stok yetersizliğinden dolayı bu telefonları bir üst modeliyle değiştirecek.

 iPhone 6'ları 6S ile değiştirecek
ad image

Apple, iPhone'ları bilerek yavaşlattığına ve iPhone satışlarının düşebileceğine dair raporların ardından pil değişimini 79 dolardan 29 dolara düşürmeye karar verdiğini açıklamıştı.

Apple'ın iPhone 6 Plus'ların pillerini en erken Mart sonu ya da Nisan başında değiştireceği söyleniyor. Apple'ın fiyat düşürmesinden kaynaklanan talep artışı nedeniyle bazı pillerin kullanıcılar tarafından tedarik süreci dalgalı bir hal almaya başladı. Apple, 29 Aralık'ta başlattığı kampanya değişim tarihleri için Ocak ayını işarete ediyordu ama olmadı.

Apple'ın, özellikle iPhone 6 Plus model telefonların pil değişimlerinde stoklardan kaynaklanan bir takım sorunlar yaşadığı ve değişim sürsinin Nisan ayına kadar aksayacağı ortaya çıkmıştı. Apple'ın bu konuda bir B planı var.

Apple, yeni gelen bilgilere göre, şimdi de yüksek derecede hasar görmüş ve bakımı daha meşakatli işler çıkartan iPhone 6 Plus'ları, iPhone 6s Plus ile değiştirmeye karar verdi. Ancak hangi modellerin değiştirme için uygun olduğu veya şirketin neden böyle bir karar aldığı belirtilmedi.

DEĞİŞTİRMELER ÜCRETSİZ OLMAYACAK

Apple artık iPhone 6 Plus'ı üretmiyor ve tam bir değiştirme gerektiren işlemler için şirket tüm envanterini kullanmış olabilir. Bu nedenle yalnızca mevcut seçenek 6s Plus'a yükseltmek.

Bununla birlikte, değiştirmelerin ücretsiz sunulmayacağı söyleniyor. iPhone 6 Plus artık garanti kapsamına girmediğinden, tam bir değiştirme gerektiren kritik hasar gören cihazlar, Apple'ın servis fiyatlandırma planına göre 329 dolar karşılığında değiştirilebilir.

Bu Apple'ın iPhone 6 Plus'ını 6s Plus'a yükseltebileceği ancak işlemin ücretsiz olmayacağına işaret ediyor. 329 dolar ücret karşılığında eski cihazın alınıp aynı fiyata yenisi verilmesi durumunda kullanıcılar iPhone 6 Plus değil de başka bir cihaz satın alabilir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler