Arama

Microsoft uyardı

1 yıl önce


Microsoft uyardı
ad image

Windows 11’in her yeni güncellemesinde farklı bir hata görülmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Microsoft tarafından yayınlanan bir Windows 11 güncellemesi, dosyaların aktarım hızını oldukça yavaşlattı. Yazılım devinden bu hatayı kabul eden ve kullanıcı şikayetlerinin haklı bulan bir açıklama geldi.

Microsoft’un büyük umutlarla duyurduğu Windows 11, eleştirilerin hedefinde olmaya devam ediyor. Şirket tarafından paylaşılan Windows 11 KB5017389 güncellemesinde bazı kritik hatalar olduğu tespit edildi. Kullanıcılar, dosya aktarım hızının oldukça düştüğünü dile getirdi.

Microsoft forum yöneticisi Ned Pyle tarafından paylaşılan açıklamada, “Daha büyük dosyaları uzak bir bilgisayardan Windows 11 bilgisayarına kopyalarken veya yerel sürücüdeki dosyaları kopyalarken 22H2’de bir performans düşüşü yaşandığını gördük” denildi.

Sorun için kesin bir çözüm sunamayan Microsoft, yine de geçici bir çözümün olduğunu ifade etti. Bu sorunun etkisini azaltmak için önbellek yöneticisi kullanmayan dosya kopyalama araçlarını tercih edebilirsiniz.

Şirket soruna ilişkin çalışmalarını sürdürdüğünü ve en kısa sürede yeni bir güncellemeyle bu hatayı gidereceğini söyledi. 2021 yılında duyurulan Windows 11’in günümüzdeki pazar payı yüzde 20 civarında seyrediyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler