Arama

Bu yöntemle WhatsApp'ta Gizli takılın

7 yıl önce

Whatsapp'a gelen mesajını okumak istiyor ama okunduğunun karşı tarafa belli olmamasını istiyorsanız, bunun yolu haberimizde.

Bu yöntemle WhatsApp'ta Gizli takılın
ad image

Uçak Modu'nun sadece uçak seyehatlerinde kullanıldığıyla ilgili ifadeler aslında sadece standart telefon kullanıcıları için geçerli olan bir metot. Akıllı telefonlarda, sadece uçak seyahatleri sırasında kullanılır algısı yaratan uçak modu aslında sadece uçak seyahatlerinde işe yaramıyor. Aynı zamanda kendinizi gizlemeye de yardımcı oluyor. Nasıl mı? Örneğin Whatsapp kullanıcılarının aldıkları mesajları okumaları halinde karşı tarafta beliren mavi tık uçak modu sayesinde ortaya çıkmıyor. Böylece, mavi tık sonrası sosyal medyada da günlerce gündem konusu olan özellik uçak modu sayesinde engellenebiliyor. 

İşte Uçak modu ile Whatsapp ilişkisi, ve Mavi tıktan nasıl kurtulabileceğinizin yöntemi:

Akıllı telefonlardaki uçak modu özelliği, telefonlardan çıkan çıkan sinyallerin uçağın teknik bileşenlerinin kafasını karıştırmaması ve olası kazaların önüne geçilmesi adında tüm bağlantıları devre dışı bırakmakta. Özellikle uçak seyahatlerinde ciddi elektronik sorunlara neden olabilecek olan sinyallerin engellenmesi hayati önem taşıyor. Her ne kadar böyle bir riskin az olduğu genel kanı olsa da, teknik nedenlerden ötürü oluşabilecek olası elektronik ve sinyal nedenli sorunların önüne geçemk adına akıllı telefonlarda bu yönde bir özellik mevcut. Ancak bu özellik sadece uçak seyahatlerinde işe yaramıyor. Aynı zamanda hayat kurtaran diğer avantajları da var. İşte o avantajlar :


1. Karşı tarafa mesajları okuduğunuzu göstermeyin:


Akıllı telefonlarla birlikte hayatımızda yerini alan ve hemen her kullanıcının sıklıkla kullandığı Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat gibi anlık mesajlaşma uygulamaları, kullanıcılara gelen mesajların okunup okunmadığı bilgisini karşı tarafa ileten mekanizmalara sahip. Örneğin WhatsApp'da bulunan mavi tık özelliği buna en ii örnek olabilir. Size mesaj gönderen bir whatsapp kullanıcısı, mesajı okuduğunuz anda bunun bilgisini mavi tık sayesinde anlayabiliyor. Ancak eğer, uçak modu aktif halde ike whatsapp dan gelen mesajları okursanız, böyle bir durumda telefonunuz karşı tarafa sinyal göndermeyeceği için mesajın okunduğunu karşı tarafın anlamasını engelleyebiliyorsunuz. Herhangi bir mesajı okumadan önce uçak modunu açtığınızda ise alıcının bundan haberi olmuyor. Bu yöntem her uygulama için geçerli olmayabilir, ancak WhatsApp, SnapChat ve birçok uygulamada işe yaradığı biliniyor. Uçak modundan çıktığınızda okundu bilgisi muhtemelen gönderiliyor, ancak en azından yazacağınız cevabı düşünecek birkaç dakika kazanmış oluyorsunuz.


2. Ağ sorunlarını giderme
Pilden tasarruf ve sinemada sizi kimsenin rahatsız etmemesi gibi işlevlerinin yanında uçak modununun bir yeteneği daha var. Ağ sorunları, uçak modunu açıp kapadığınızda ortadan kalkabiliyor; yani uçak modunu yeniden başlatma gibi kullanmanız mümkün.
Belki tüm ağ sorunlarını sihirli biçimde çözmeyeceksiniz, ancak ister mobil olsun ister Wi-Fi, bağlantı sorunu yaşadığınızda uçak modunu açıp kapatmayı deneyin.

WhatsApp İndir

WhatsApp uygulaması kullanıcıları arasında internet üzerinden ücretsiz mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma, emoji gönderme, dosya veya fotoğraf gönderme gibi hizmetler sunan bir akıllı telefon uygulamasıdır. IOS ve Android platformlarından elde edilebilecek ve kullanılabilecek olan WhatsApp uygulaması, Windows Phone üzerinde ise yeteri kadar etkili olmadığı gibi indirme imkanı da şimdilik sunulmuyor. Windows kullanıcıları, geçtiğimiz hafta içinde hizmete sunulan WhatsApp Web uygulaması ile masaüstü bilgisayarlar ve Windows Phone işletim sistemine sahip telefonlarda da kullanabilmeye başladılar. 

WhatsApp uygulamasını akıllı telefonunuza indirmek için telefonunuzun işletim sistemine uygun olan uygulama marketini kullanabilirsiniz. Apple ürünleri için App Store, Andorid için ise Andorid Google Play Store üzerinden indirilerek telefonlara yüklenebilir. 

Google Play Store üzerinden indirmek için Buraya

App Store üzerinden indirmek için ise buraya tıklayın

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler