Arama

Üçüncü Çeyrekte En Çok Satışı Gerçekleşen Android Telefonlar

3 yıl önce

Üçüncü Çeyrekte En Çok Satışı Gerçekleşen Android Telefonlar

Üçüncü Çeyrekte En Çok Satışı Gerçekleşen Android Telefonlar
ad image

 

2020 yılının temmuz, ağustos ve eylül aylarında en çok satılan telefonları belirlendi. Canalsy raporlarına göre bu aylarda en çok satılan telefonların başında Apple yer almaktadır. Apple'dan sonra Samsung ve Xiaomi gelmektedir.

iPhone

iPhone 11 ve iPhone SE modelleri ile zirveye yerleşen Apple en çok satılan telefonların zirvesinde yer almaktadır. Yapılan analizler sonucunda açıklanan verilere göre iPhone 11 tam 16 milyon tane satılmıştır. iPhone SE ise yaklaşık 11 milyon tane satılmıştır. Böylece en çok satılan telefon markası unvanını kazanan Apple olmaktadır.

Samsung

Apple'dan sonra en çok satılan bir diğer telefon markası ise Samsung olmuştur. Açıklanan veriler doğrultusunda Galaxy A21 en çok satılan üçüncü telefon modeli olmuştur. Bunun yanında Samsung Galaxy A11 ve Samsung Galaxy A51 modeli de en çok satılan telefonlar arasında yerini almayı başarmıştır. Samsung ürettiği telefonlarla daha çok bütçe dostu olduğu için en çok satılan model aralığına sahiptir. Samsung'un Galaxy A31 ve Galaxy A01 modeli ile en çok satılan 8. ve 9. telefon modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

Xiaomi

Samsung'un ardından Xiaomi en çok satılan telefon arasında yer almaktadır. Çin teknoloji ustası olan bu marka, Redmi modeli ile en çok satışı gerçekleşen android telefonlar arasında yer bulmayı başarmıştır. Veriler sonucunda bireylerim daha uygun telefonlara yöneldikleri bu yüzden Samsung ve Xiaomi telefon markalarını daha çok tercih ettiklerini görmekteyiz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler