Arama

Samsung’dan yeni hamle

2 yıl önce


Samsung’dan yeni hamle
ad image

Samsung, dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında bulunuyor. Şirket, son kullanıcılar için akıllı cihazlar ve beyaz eşyalar üretse de birçok donanımsal parçanın da üretimini yapıyor. Bu üretim sonucunda Samsung-Apple gibi büyük ortaklıklar doğuyor ve firmalar ürün tedarikini şirketten sağlıyor.

Apple, geçtiğimiz yıllarda Apple Silicon işlemcilerini duyurmuştu. İlk olarak piyasaya sürülen M1 işlemcisi, birçok kullanıcı tarafından sevildi ve bilgisayar dünyasında bir devrim olarak nitelendirildi. Özellikle sunduğu performans ve düşük batarya tüketimi sayesinde birçok profesyonel kullanıcı, Intel işlemcileri yerine Apple Silicon işlemcilerini kullanmaya başladı.

Bu doğrultuda şirket, M2 işlemcilerinin FC-BGA alt tabakalarının tedariki için düğmeye bastı ve Apple ile görüşmelere başladı. Şimdiye kadar Samsung, Vietnam’da bulunan işlemci parça üretim tesislerine büyük miktarlarda yatırımlar yaptı ve üretim hattını büyük oranda geliştirdi. Bu durum, Samsung-Apple ortaklığının tekrardan sürebileceğini bizlere gösteriyor.

Henüz Samsung tarafından konuyla ilgili bir resmi açıklama bulunmuyor. İlerleyen günlerde Samsung Apple ortaklığı ile ilgili daha detaylı bilgiler ortaya çıkacak. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler