Arama

Google Arama için beklenen özellik

1 yıl önce


Google Arama için beklenen özellik
ad image

Popüler arama motoru Google, yeni özelliği ile gerçekleri gözler önüne serdi. Google, artık ABD şehirlerindeki hava kalite değerinin kaç derece olduğunu gösterecek ve yorumlayacak.

Arama motoru Google, şehirlerin 0 ila 400 arasında değişen hava kalite değerlerini gösterecek. Hava kalitesi, yeşilden mora doğru haritanın altında yer alan bir şerit çubuğu ile belirlenecek. Google, sayıların yanında ayrıca hava kalitesinin iyi mi yoksa tehlikeli durumda olduğunu da yorumlayacak.

Firma, bu fonksiyonu ilk olarak Hindistan’da kullanıma sundu daha sonra ise Avusturya ve Brooklyn’e de getirdi. Özellik, şu anda ABD’de hem mobil hem de masaüstü sürümlerinde mevcut. Şehirlerin hava kalitesini ölçmek için konum açık bir şekilde şehrin ismi ve hava kalitesi yazarak sonuçlara ulaşmak mümkün. Mesela Brooklyn’de ölçülen hava kalitesi, 27 derece ve iyi olarak sonuçlandı.

Google sözcüsü yeni fonksiyon ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Google’a geldiklerinde insanları yararlı bilgilerle buluşturmanın yeni yolları üzerinde her zaman çalışıyoruz. Bir dizi sürdürülebilirlik ve çevresel konu hakkında güvenilir bilgileri kolayca erişilebilir hale getirmenin yollarını keşfetmeye devam ediyoruz ve yakında bu alanda daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

Google Arama’nın yeni özelliği şimdilik başka ülke ve şehirlerde mevcut değil. Fakat yakın zamanda diğer ülke ve şehirler için de kullanıma açılması bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler