Arama

Infinix Zero 5G

2 yıl önce


Infinix Zero 5G
ad image

Infinix, akıllı telefon dünyasında giderek adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde INBook serisi dizüstü bilgisayar ailesine yenisini ekleyen şirket, 2022’ye hızlı giri yapan teknoloji şirketlerinden birisi oldu. Şirket, uzun süredir Zero 5G akıllı telefonu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Lansman tarihi yaklaştıkça akıllı telefon ile ilgili sızıntı bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Nispeten uygun fiyatlı cihazlarıyla adından söz ettiren şirket, Türkiye’de de büyük bir kesim tarafından takip ediliyor. Şirket, Instagram’da yaptığı paylaşımla cihazın çok yakında çıkacağını belirtmişti. Infinix’in 5G dünyasına adım atacağı ilk telefon olan Zero 5G, sızıntı bilgileriyle ünlü Abhishek Yadav’ın iddialarına göre 8 Şubat’ta tanıtılacak.

Daha önce elde edilen bilgilere Infinix Zero 5G, 8 GB RAM ve 128 GB yerleşik depolama özellikleri ile sahne alacak. İşlemci olarak MediaTek Dimensity 900 SoC ile desteklenecek akıllı telefon, XOS dış görünümü ile Android 11 işletim sistemi ile çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde telefonun tasarımı da sızdırılmıştı. Elde edilen görsellere göre arka tarafındaki kamera bölümünde ise alt alta LED flaşlı 3 adet kamera yuvası bulunuyor. Cihazın sağ tarafında güç düğmesinin yanı sıra ses seviyesi düğmesi de bulunan akıllı telefon, iki adet renk seçeneği ile piyasaya sürülecek.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler