Arama

İkinci nesil AirPods Pro

1 yıl önce


İkinci nesil AirPods Pro
ad image

Teknoloji devi Apple, 2019 yılından beri AirPods Pro’nun yeni nesil bir kulaklığını tanıtmadı. Fakat ikinci nesil AirPods Pro’nun bu yıl içerisinde pazara çıkacağı uzun süredir gündemde dolaşıyor.

Mark Gurman; Apple’ın yeni bir tasarıma, iyileşmiş ses kalitesine ve sağlık özelliklerine sahip yeni nesil AirPods Pro üzerinde çalıştığını açıkladı. Aynı zamanda ek olarak bu ürünün sonbaharda çıkacağını belirtti. Ünlü analist, AirPods Max için Apple’ın sadece yeni renk seçenekleri sunacağını dile getirdi.

Başka bir Apple analisti Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz ay Twitter hesabından Apple’ın 2022 yılının ikinci yarısında düzenleyeceği bir etkinlikle AirPods Pro’yu piyasaya süreceğini paylaşmıştı. İkinci nesil AirPods Pro kulaklıkların; yeni bir şarj kutusu, gelişmiş bir ses desteği ve kompakt bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

AirPods Max kulaklıkların ise ikinci nesil bir model olarak değil de yeni renk seçenekleriyle karşımıza çıkacağı bilgisi verildi. Fakat AirPods Max’ın yeni renk seçenekleri için şimdilik herhangi bir tarih verilmedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler