Arama

Getir, araç kiralama hizmetini başlattı

1 yıl önce


Getir, araç kiralama hizmetini başlattı
ad image

Geçtiğimiz dönemde yurt dışına açılarak Avrupa’da da adını duyuran Getir, bugün araç kiralama hizmetini başlattığını duyurdu. Şu an ise getir, getirçarşı, getirbüyük, getiryemek, getirsu, getiriş, getirbitaksi ve getiraraç şeklinde 8 farklı hizmet sağlıyor.

Getir, araç kiralama hizmeti için halihazırda yüzde 75’ine sahip olduğu MOOV ile el sıkıştı. Bununla birlikte uygulama içerisinde girdiğimizde artık alt sırada getiraraç şeklinde yeni bir seçenek olduğunu görüyoruz. Bu sayede artık dileyen herkes -uygun ehliyeti olması koşulu ile- araç kiralayabilecek.

Uygulamanın ilgili kısmına girdiğimizde ilk olarak bir MOOV onay sözleşmesi bulunuyor. Daha sonra ise bizden ehliyetimizin fotoğrafı, bilgilerimiz ve videolu doğrulama isteniyor. Bu sayede verilerimizi ele geçiren kişiler bizim yerimize araç kiralayamayacak.

Daha sonra ise aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi harita açılıyor. Buradan bulunduğumuz bölge içerisindeki tüm getiraraç hizmetine dahil otomobilleri görebiliyoruz. Ayrıca plaka bilgileri, yakıt durumu ve de ücretlendirmelerine yer veriliyor.

Bunun yanı sıra getiraraç, Kia bazı otomobilleri fırsat aracı olarak etiketliyor. Bunların nispeten merkezden daha uzak modeller olduğu veya depoları boşalmak üzere olan otomobiller olduğunu tahmin ediyoruz. Zira yakınımızdaki Kia Stonic isimli aracı kiralamak istediğimizde, eğer Petrol Ofisi’ne uğrayarak depoyu doldurursak, bizlere 15 TL bir indirim yapılacağının bilgisi veriliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler