Arama

Microsoft üzgün

1 yıl önce


Microsoft üzgün
ad image

2021’in sonlarına doğru kullanıma sunulan Windows 11, yeni bir sürüm olması nedeniyle ilginç hatalarla gündeme gelebiliyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Nisan 2022 güvenlik güncellemesinin ardından Chrome ve Edge gibi tarayıcıların 0xc0000022 hatası nedeniyle çalışmadığı işletim sistemi, doğal olarak kullanım oranlarında da Microsoft’u memnun edemiyor. AdDuplex‘e göre Windows 11, yaygınlaşma hızı konusunda beklentilerin altında kaldı.

Aylık yayınladığı raporlarla Windows sürümlerinin kullanım oranlarını gözler önüne seren AdDuplex, kısa süre önce Nisan 2022 verilerini paylaştı. Rapora göre geçtiğimiz ay Windows 11’in aksine Windows 10’un kullanım oranlarında ciddi bir artış yaşandı.

Son zamanlarda yaşanan güncelleme sorunları nedeniyle gündemden düşmeyen Windows 11, kullanım oranlarında Microsoft’u memnun edemedi. Gerek donanım gereksinimleri gerekse hatalarla kullanıcıları biraz tedirgin eden sürüm, nisan ayında yalnızca yüzde 0,3 lük bir artış yaşadı. İşletim sisteminin toplam kullanım oranı da yüzde 19,4.

Not: Bu veriler, AdDuplex SDK v.2 ve üstünü kullanan 5 bin Windows Store uygulamasından alınıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler