Arama

General Mobile GM 22

2 yıl önce


General Mobile GM 22
ad image

Yerli akıllı telefon üreticilerinden General Mobile, ürün ailesini genişletemeye devam ediyor. Uzun süredir kullanıcıların karşısına fiyat performans odaklı ürünleriyle çıkan şirket, bu sene de geleneği bozmayarak GM serisinin yeni üyelerini tanıttı.

Sahip olduğu özelliklerle orta sınıfa konumlandırılan GM 22, gücünü MediaTek’in Helio A25 işlemcisinden alıyor. Daha önce de bazı uygun fiyatlı ürünlerde karşımıza çıkan CPU, 12 nm üretim teknolojisini kullanıyor ve PowerVR GE8320 grafik işlem birimini kullanıyor. Aynı zamanda 3GB LPDDR4X RAM ve 32GB dahili hafıza yine bu cihazda karşımıza çıkıyor.

Ekran tarafına baktığımızda ise 6.52” inç IPS LCD bir panel görüyoruz. Yüzde 89 ekran gövde oranı ile gelen cihazın çözünürlüğü HD+ (720×1600). 269ppi değerine sahip olan bu ekran 360nit parlaklığa sahip. Kamera tarafında ise yapay zeka desteğine sahip üçlü bir dizilim bizleri karşılıyor.

Bunlar; 13 Megapiksel ana kamera ve iki adet 0.3 Megapiksel kameralar. Ön tarafta ise 8 Megapiksel özçekim kamerası bizleri karşılıyor. 5000mAh batarya ile gelen General Mobile GM 22, kutudan Android 11 ile çıkıyor. Yine de kısa süre içerisinde 12 güncellemesi alması bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler