Arama

Galaxy S22 serisindeki özellikler

2 yıl önce


Galaxy S22 serisindeki özellikler
ad image

Samsung, dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında bulunuyor. Şirketin Galaxy S22 serisi gibi birçok telefon modeli bulunuyor. Sunduğu çeşitlilik sayesinde şirket çok seviliyor ve iyi satış rakamlarına ulaşabiliyor.

Samsung, geçtiğimiz ay tanıtılan yeni Galaxy S22 serisinde bizlerin karşısına Nitography ismini verdiği bir teknolojiyle çıkmıştı. Nitography teknolojisi sayesinde çekeceğiniz portre fotoğraftaki ışık kaynağının konumu ayarlayabiliyorsunuz. Bu sayede size cihaz portre çekerken daha iyi bir deneyim sunuyor.

Galaxy S21, Z Fold 3 ve Galaxy S21 FE’de bulunan telefoto lens sayesinde yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar Galaxy S22 serisinde olduğu gibi portre videoları çekebilecek. Bu özellik sayesinde bir videoyu kayıt ederken uzakta bulunan nesneleri daha yakındaymış gibi çekebileceksiniz. Bu sayede videolarınız kalitesi daha da artacak.

Bunlara ek olarak OneUI 4.1 ile bazı kamera modlarının da uygulamadaki yerleri değişecek. Bu güncelleme sayesinde eski cihazların kamera özellikleri büyük oranda artırılacak. Özellikle şirketin geçtiğimiz yıllarda güncelleme sözü vermesinden sonra bu tarz yenilikleri eski cihazlarına da getirmesi kullanıcılara büyük bir katkı sağlayacak.

Bu tarz yeniliklerin ilerleyen güncellemelerle birlikte çoğalması ve bazı uygulanabilir cihazlara da gelmesi bekleniyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler