Arama

iPad Air 5

2 yıl önce


iPad Air 5
ad image

Apple’ın 8 Mart’ta gerçekleştirdiği “Peek Performance” etkinliğinde, hiç de fena özelliklere sahip olmayan yeni iPad Air 5‘i gördük. Ancak etkinlikten sonra bazı dikkatli kullanıcılar, iPad Air serisinde logo değişikliğine gidildiğini fark etti.

İlk olarak 2013 yılında karşımıza çıkan iPad Air’in ikinci jenerasyonu ise 2014 yılında sunulmuştu. 2019’da 3. nesil iPad Air ile daha fazla kullanıcının dikkatini çeken Apple, son olarak geçtiğimiz yıl 4. nesil iPad Air’i duyurdu. 5. nesil iPad Air ile geri dönen Air serisi, iPad dünyasını da ikiye ayırmış durumda.

gücünü alıyordu. Ancak iPad Pro modelinde sadece “iPad” yazmayı tercih eden Apple, bundan sonraki tabletlerinde böyle bir isim ayrımı yapacak gibi görünüyor.

5. Nesil iPad Air ile en önemli yenilik işlemci tarafında oldu. Apple halihazırdaki tüm iPad Air modellerinde A serisi çipleri kullanıyorken, yeni iPad Air ise MacBook Air ve MacBook Pro’da da kullanılan Apple M1 çipten gücünü alıyor.

Yeni iPad Air 5, True Tone ve yansıma önleyici ekran kaplaması gibi gelişmiş özellikleri destekleyen 10.9 inç Liquid Retina ekrana sahip. Üst düğmeye entegre Touch ID desteğiyle cihazın kilidini açmanın yanı sıra Apple’ın dijital hizmetlerinde satın alım yapabiliyorsunuz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler