Arama

Ford’dan elektrikli otomobil hamlesi

2 yıl önce


Ford’dan elektrikli otomobil hamlesi
ad image

Ford, dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında bulunuyor. Şirketin ürün gamında her segmente özel otomobiller bulunuyor. Bu sayede şirket, dünya genelinde çok seviliyor ve iyi satış rakamlarına kolaylıkla ulaşabiliyor.

Ford, geçtiğimiz günlerde Avrupa için 2 milyar dolarlık bir yatırım paketi açıklamıştı. Şirket, bugün yaptığı toplantıyla birlikte bu yatırımın yeni bir parçasını duyurdu. Yapılan açıklamada şirketin Avrupa’da 7 yeni elektrikli otomobil piyasaya süreceği belirtildi. Ayrıca şirket, 2026 yılına kadar kıtada 600 binden fazla elektrikli otomobil satmayı hedefliyor.

Bu açıklama, şirketin ikiye ayrılmasından sonra geldi. Geçtiğimiz günlerde Ford, şirketi elektrikli otomobiller ve fosil yakıtlarla çalışan otomobiller olarak ikiye ayırmıştı. Bu ayrılma, şirketin daha iyi bir şekilde elektrikli otomobil üretebilmesi ve 2030 yılına kadar satışların yarısının elektrikli otomobillerden oluşması amacıyla gerçekleştirildi.

Ford Avrupa Başkanı Stuart Rowley, yaptığı açıklamada şu sözlere değindi: “Bu yeni Ford elektrikli araçları, markamızın Avrupa’daki toplam dönüşümünden daha az olmayan bir şeyin işaretini veriyor – bağlı bir dünya için optimize edilmiş yeni nesil sıfır emisyonlu araçlar, müşterilerimize gerçekten olağanüstü kullanıcı deneyimleri sunacak.”

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler