Arama

YouTube Shorts videoları 5 trilyondan fazla görüntülendi

2 yıl önce


YouTube Shorts videoları 5 trilyondan fazla görüntülendi
ad image

Instagram ve TikTok ile benzer şekilde kısa videoları YouTube kullanıcıları ile buluşturan Shorts’un hayatımıza girmesinin üzerinden yalnızca bir buçuk yıl geçerken büyük bir rekora imza atıldı. YouTube CEO’su Susan Wojcicki, Salı günü yayınlanan blog yazısında, YouTube Shorts videolarının beş trilyondan fazla görüntüleme aldığını açıkladı.

YouTube geçen yılın Ağustos ayında, içerik oluşturuculara görüntüleme ve etkileşime bağlı olarak ayda 100 ila 10.000 dolar arasında ödeme yapmaya başladı. Wojcicki, Shorts içerik oluşturucuları için geçen yıl açıklanan 100 milyon dolarlık bu fonunun artık 100’den fazla ülkede kullanılabildiğini açıkladı.

Wojcicki, geçen yıl ödeme alan içerik oluşturucuların yüzde 40’ından fazlasının YouTube İş Ortağı Programı‘na katılmaya uygun olmayan farklı türde içerik oluşturucuları olduğunu söyledi. Buna ek olarak Wojcicki, Shorts içerik oluşturucularının BrandConnect adlı bir program aracılığıyla belirli markalarla sponsorlu içerik oluşturmasına yardımcı olacağını söyledi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler