Arama

Call of Duty hayranlarına müjde

2 yıl önce


Call of Duty hayranlarına müjde
ad image

Activision cephesinden Call of Duty hayranlarına müjdeli haber geldi. Microsoft tarafından satın alındıktan sonra, Xbox‘a ait bir şirket haline gelecek olan firma, oyunlarının geleceği konusunda da oldukça fazla soru işaretine sahipti. Özellikle PlayStation için çıkıp çıkmayacağı merak edilen yapımlarla ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı.

Bloomberg’de yer alan rapora göre göre Activision, Call of Duty serisi için hala en yetkili isim. Zira eğlence sektöründeki en büyük ikinci satın alım olan Microsoft’un hamlesi, henüz onaylanmadı. Bu süre zarfında geliştirme yapmaya ve yeni oyun çıkarmaya devam edeceklerini belirten şirket, PlayStation hayranlarını da üzmeyecek. İlk gelen bilgiler ışığında önümüzdeki süreçte çıkacak en az 3 Call of Duty yapımının, PlayStation konsollarına gelmesi bekleniyor.

Mevcut taahhütleri yerine getirme konusunda kendinden emin olan Activision cephesi, Xbox tarafından da herhangi bir baskıya alınmadıklarını belirtti. Bununla birlikte Xbox ve Microsoft da bu duruma oldukça önem veriyor. Zira şirket Zenimax Media‘yı satın aldığında alt kuruluşu olan Arkane, Death Loop‘u geliştiriyordu ve PlayStation ile özel anlaşmaya sahipti. Bu duruma saygı gösteren şirket, herhangi bir fesih işlemi başlatmadı.

Benzer durumu Activision için de gerçekleştirecek olan Xbox, taahhütlerin bitiminin ardından nasıl bir yol izleyecek merak konusu. Özellikle Bethesda oyunlarını özel statüye geçiren şirket, Activision Blizzard için de bunu yaparsa Sony cephesine büyük zararlar verebilir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler