Arama

Vivo Watch 2

2 yıl önce


Vivo Watch 2
ad image

Gittikçe çeşitlenen giyilebilir teknoloji pazarında birçok üretici boy gösteriyor. Özellikle Çinli üreticilerin ele geçirdiği bu sektörde yeni şirketler de yer alıyor. Bu firmalardan biri olan Vivo da ilk akıllı saatini geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtmıştı. Bir süredir de yeni saati üzerinde çalışan şirket, bugün bu modelini tanıttı. Vivo Watch 2 dikkat çekici özellikler ile resmiyet kazandı.

Bir önceki modele göre çeşitli yenilikleri karşımıza çıkartan Vivo, Watch 2 modelini dalış yapan ve yüzen sporcular için de tanıtmış durumda. Nitekim 50 metreye kadar su geçirmeyen Vivo Watch 2, tam da yüzme ile ilgilenenlerin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte.

Yuvarlak kadranıyla dikkat çekici bir akıllı saat olan Vivo Watch 2, 1.43 inç büyüklüğünde 466×466 piksel çözünürlükte AMOLED ekrana sahip. Ayrıca 50ATM’e (50 metre) kadar su geçirmeyen saatin kadranı 316L paslanmaz çelikten üretiliyor. NFC, GPS ve eSIM özelliklerine sahip olan akıllı saatin 7/24 kalp atış hızı takip sensörü bulunuyor. Ayrıca çerçevesiz tasarımı ile dikkat çeken Watch 2’nin üç farklı renk seçeneği kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler