Arama

POCO’dan uygun fiyatlı amiral gemisi

2 yıl önce


POCO’dan uygun fiyatlı amiral gemisi
ad image

Xiaomi’nin bağımsız markası POCO, ülkemizde de sıklıkla kullanılan F serisini genişletmeye hazırlanıyor. Şirket, çok yakında ilk olarak geçen hafta sızıntılar eşliğinde ortaya çıkan POCO F4 GT modelini vitrine çıkaracak. Son olarak cihazın Geekbench puanı belli oldu.

Uygun fiyatlı amiral gemisi POCO F4 GT, 21121210G model numarası Geekbench’te göründü. Akıllı telefon, tek çekirdekli testlerden 1.235, çok çekirdekli testlerden ise 3 bin 555 puan almayı başardı. Böylelikle cihazın teknik özelliklerinden bazıları belli oldu.

Akıllı telefonda amiral gemisi modellerde karşımıza çıkan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 kullanılacak. 4 nm mimariyle üretilen yonga seti; bir adet 3.0 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç adet 2.5 GHz ARM Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno 730 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Ön tarafta 20 Megapiksel Sony IMX596 selfie kamerası yer alırken, arkada 64 Megapiksel Sony IMX686 ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu bulunacak.

POCO F4 GT, 120W hızlı şarj desteğine sahip 4,700 mAh’lik pilden beslenecek. Aynı zamanda oyunculara da hitap etmesi beklenen cihazda oyun tetik tuşları da yer alacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler