Arama

Havada dehşet

2 yıl önce


Havada dehşet
ad image

Hindistan’da bulunan IndiGO isimli havayolu şirketinin 14 Nisan’da Dibrugarh’tan Delhi’ye düzenlemiş olduğu bir uçuş sırasında uçakta yangın çıktığı belirtiliyor. Bunun üzerine şirket tarafından yapılan açıklamadan anladığımız kadarıyla, bir yolcunun kullanmış olduğu akıllı telefon alev aldı.

SHGM tarafından paylaşılan haberin detaylarına baktığımızda, IndiGo havayolu şirketinin düzenlediği bir uçuş esnasında kabin ekibinden bir kişi, yolculardan birinin telefonundan çıkan kıvılcımları fark etti. Bunun üzerine yangın söndürme tüpünü getirene kadar cihazın alev aldığı ve uçağı yoğun duman altında bıraktığı belirtiliyor.

Olayın ardından cihazın sahibi olan yolcu ile yapılan görüşme sırasında bataryanın aşırı derecede ısındığı ve bunun cihazın alev almasına sebep olduğu belirtiliyor. Fakat olaya erkenden müdahale eden kabin üyeleri sayesinde uçağın seyrinin planlandığı gibi devam ettiği ve Perşembe günü saat 12.45 civarında Delhi havaalanına güvenli bir şekilde indiği söylendi.

IndiGo havayolları tarafından yapılan resmi açıklamada ise şunlar söylendi:

Bu olay, Dibrugarh’dan Delhi’ye giden 6E 2037 sefer sayılı uçuş esnasında bir mobil cihaz pilinin anormal şekilde ısınması sebebiyle yaşandı. Mürettebat, tüm tehlikeli olayları yönetmek için eğitildi. Bu sayede durumu hızla yönettiler. Uçakta cihaz dışında herhangi bir yolcu veya eşyaya herhangi bir zarar gelmedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler