Arama

OPPO Pad Air

1 yıl önce


OPPO Pad Air
ad image

Çinli üreticiler, Apple’ın tablet pazarındaki hakimiyetini azaltmak için çalışmalara başladı. OPPO’nun yakında tanıtacağı tahmin edilen Pad Air modelinin özellikleri ortaya çıktı.

Google, tabletlerin kullanım deneyimini artırmak için Android‘e bazı yenilikler getirdi. Büyük ekranlı cihazlarda uygulama optimizasyonları için çalışma yürüten Google, Android tablet üreticilerinin önünü açmakta kararlı.

Teknik özellikleri ortaya çıkan tablet, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 680 işlemciden alacak. Snapdragon 680 işlemcide 4 adet 2.4GHz Cortex-A73 ve 4 adet 1.8GHz Cortex-A53 çekirdek bulunuyor. Grafik arabiriminde ise Adreno 610 mevcut.

OPPO Pad Air modelinin 60Hz yenileme hızına sahip LCD panel ile tanıtılacağı belirtiliyor. 10.36 inç ekran boyutuna sahip cihaz, 2.000 x 1.200 piksel olacak.

Dolby Atmos Audio özellikli dörtlü stereo hoparlör ile geleceği belirtilen cihaz, Android 12 tabanlı ColorOS 12 arayüzü ile tanıtılacak. Cihaz ayrıca,18W hızlı şarj teknolojisine sahip 7.100 mAh bataryaya sahip olacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler