Arama

Samsung’un uygun fiyatlı tableti

1 yıl önce


Samsung’un uygun fiyatlı tableti
ad image

Samsung’un uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen uygun fiyatlı tableti Galaxy Tab S6 Lite konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Cihaz, bir süre önce Amazon İtalya’ya ön siparişe açıldı. Böylelikle teknik özelliklerinin büyük bir kısmı belli oldu.

2020 yılında piyasaya sürülen Galaxy Tab S6 Lite’ın yenilenmiş versiyonu konumundaki tablet, Amazon İtalya’da ön siparişe açıldı. Cihaz, ilk modele göre özellikle Android sürümü ve işlemci tarafında önemli değişiklerle geliyor.

Üründe 10.4 inç 2000 x 1200 piksel çözünürlüğüne sahip TFT LCD panel mevcut. Öte yandan 4 GB RAM ve microSD desteğiyle artırılabilen 64 GB dahili depolamayla satışa çıkacak. Pil tarafında ise 15W hızlarını destekleyen 7.040 mAh’lik bir batarya karşımıza çıkıyor.

Galaxy Tab S6 Lite, kutudan Android 12 tabanlı One UI 4.1 arayüzüyle çıkacak. Samsung’un güncelleme konusundaki son değişikliklerin ardından tablete Android 16’ya kadar yazılım desteği vermesi bekleniyor. Son olarak cihazın Amazon İtalya’da 399 euro fiyat etiketiyle ön siparişe açıldığını belirtelim.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler