Arama

Nubia Red Magic 7

2 yıl önce


Nubia Red Magic 7
ad image

Huawei gibi ABD yaptırımlarının gölgesinde faaliyetlerini sürdüren ZTE’nin oyun odaklı markası Nubia, çok yakında Red Magic 7 serisini vitrine çıkaracak. Uzunca bir süredir çeşitli iddialarla ve raporlarla gündemde olan akıllı telefonlarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Daha önce TENAA, 3C ve FCC veri tabanlarında ortaya çıkan Nubia Red Magic 7 modelleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Çinli mikroblog sitesi Weibo üzerinden akıllı telefonların soğutma yeteneklerini gözler önüne seren yeni bir video yayınlandı. Söz konusu videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Red Magic 7, 20 bin RPM aktif soğutma fanına ek olarak çok kademeli soğutma sistemiyle gelecek. Bu sayede selefi Red Magic 6’ya göre fan sesi azaltılmış olacak. Hava basıncı ve hava akışı ise aynı oranda artırılacak.

Red Magic 7’nin küresel sürümü, ekran altı kamera teknolojisi ile gelecek. Böylelikle cihaz, sektörde bu teknolojiye sahip ilk oyun odaklı telefon olacak. Ayrıca akıcı bir oyun deneyimi için 165 Hz tazeleme hızı sunan OLED bir panelle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Red Magic 7 serisi, 17 Şubat’ta Çin’de düzenlenecek bir etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlerleyen dönemlerde de küresel pazarlara gelecek.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler