Arama

Apple’ın yeni iMac’i

2 yıl önce


Apple’ın yeni iMac’i
ad image

Mac Pro ile birlikte 2022‘de 27 inç iMac modelinin yerini alacak bir cihazın geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Pek fazla ayrıntı olmasa da, yeni modelin Haziran başında gerçekleşen yıllık Apple Worldwide Developers Conference‘da duyurulacağı tahmin ediliyor.

İlk Apple etkinliğinin Mart ayında başlaması beklentiler dahilinde yer alıyor. Buna rağmen iddiayı ortaya koyan Ross Young, piyasaya çıkması için Haziran ve Ağustos aylarını uygun gördü. Bu noktada Haziran’dan önce panellerin sevkiyatının gerçekleşeceğini düşünüyor.

Bunun gibi üst düzey bir sistem için birtakım önemli yenilemeler var. Bu noktada nedeni ne olursa olsun duyuru tarihinin ileri zamanlarda olması daha mantıklı duruyor. İşletim sisteminde Apple‘ın her zaman WWDC‘de ön plana çıkarmayı planladığı yeni özellikler oluyor. Büyük olasılıkla bunun gibi amiral gemisi bir sistemin bunu sergilemesini istiyor.

Young’a göre şimdiye kadar, Apple‘ın MacBook Pro, iPad Pro ve iPhone 13 gibi diğer çoğu ürünü için benimsediği mini LED ekran aydınlatmalı ekranla geleceği güncelliğini koruyor. Diğer cihazlar gibi bu da muhtemelen, maksimum 120Hz yenileme hızına sahip bir ProMotion ekranla bizleri karşılıyor.

Arka ışık için daha az bölge sunulacağına dair bazı ufak söylentiler de var. Çünkü bu HDR‘da yerel karartma üzerinde daha az ayrıntılı kontrol ve potansiyel olarak daha kötü bir deneyim anlamına geliyor. Bu noktada, 1.000 nit ve daha yüksek LED arka ışıklar daha fazla ısı üretiyor. Bu yüzden ekranı soğutabilmek ve ince tutmak için şirketin fiyatı artıracak bazı teknolojik özellikler kullanması gerekiyor.

Büyük, yenilenmiş bir iMac söylentileri şu anda belirsiz olduğu için bu şu anlık bilinmeyen bir soru olarak karşımıza çıkıyor. MacRumours, 27 inçlik yeni iMac‘in onu 24 inçlik giriş seviyesi cihazdan ayırt etmek için basitçe ‘iMac Pro’ olarak adlandırılacağını öne sürdü.

Diğer tasarım özelliklerinden, potansiyel yönlerden ve iMac 24 inç gibi renklerde geleceğine dair güvenilir söylentilerden söz edilmedi. Bu noktada yükseltilmiş bir web kamerası içereceği şu anlık oldukça iyi bir iddia gibi duruyor.

Haziran civarında duyurusu gerçekleşirse, yeni işletim sisteminin kullanıma sunulmasına yakın bir zamanda gönderileceği düşünülüyor. Young, geçici olarak en erken Ağustos ayını işaret etti. Fiyatlandırmaya geldiğimizde, bileşenler ve özellikler hakkında daha fazla bilgi sahibi olana kadar bir tahminde bulunmak oldukça zor görünüyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler