Arama

Kripto yatırımcılarını sevindirecek karar

2 yıl önce


Kripto yatırımcılarını sevindirecek karar
ad image

Kripto paralar daha fazla resmi olarak kabul ediliyor olsa da, hükümetlerin büyük yaptırımlarda bulunduğunu biliyoruz. Türkiye, Rusya ve ABD gibi ülkelerde yatırım aracı olarak görülen kripto, artık ABD’de vergi ödemek için kullanılacak.

Vali Polis’in açıklaması her ne kadar şaşırtıcı gibi görünse de Colorado, devlet altyapısı için blok zincir teknolojisini kullanmaya başlayan eyaletlerden biri. Ancak kripto şeklinde alınan vergi ödemeleri, bu birimlerde saklanmayacak. Kripto para ilk olarak dolara çevrilerek ve devlet hazinesine dolar olarak yatırılacak.

“Colorado’da birkaç yıldır kripto ve blok zinciri inovasyonunun merkezi olmak için çalışıyorduk. Bunu Colorado’nun genel inovasyon ekosisteminin kritik bir parçası olarak görüyoruz.”

Colorado’dan gelen bu duyuru, Arizona ve Kaliforniya dahil olmak üzere diğer eyaletlerdeki kripto hareketlerini takip ediyor. ABD’deki birkaç eyalet daha -yasanın onaylanması halinde- kripto para birimini yalnızca vergi için değil, aynı zamanda eyalet çapında ödeme şekli olarak kabul edecek.

Colorado, vergiler için kripto para ödemesini resmi olarak yürürlüğe sokan ilk eyalet olsa da 2018’de Ohio, benzer bir test programını uygulamış ve başarısız olarak görülmesi sonrasında 2019’da kripto vergi alımını durdurmuştu.

Vali Polis, henüz spesifik bir zaman çizelgesi sunmadı, ancak eyaletin yaz dönemine kadar kripto para ödemelerini kabul edebilmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler