Arama

Lenovo IdeaPad Duet 3

2 yıl önce


Lenovo IdeaPad Duet 3
ad image

Lenovo, Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) düzenlediği etkinlikte en yeni dizüstü bilgisayar modellerini tanıttı. ARM işlemcili ve fansız Lenovo ThinkPad X13s, tek şarjla 28 saate kadar dayanabilen pil ömrüyle dikkatleri toplarken; Google’ın bilgisayarlar için geliştirdiği Chrome OS ile çalışan Lenovo IdeaPad Duet 3 de MWC’de karşımıza çıktı.

Qualcomm’un giriş seviyesi dizüstü bilgisayarlar için geliştirdiği Snapdragon 7c Gen2 yonga setinden güç alan Lenovo IdeaPad Duet 3 Chromebook, 5:3 en-boy oranına sahip olan ve 2K çözünürlük sunan 11 inç boyutunda LCD ekranla geliyor.

4GB ve 8GB LPDDR4X RAM seçenekleri bulunan Lenovo IdeaPad Duet 3, 64GB/128GB/256GB eMMC depolama teknolojisine ev sahipliği yapıyor. Chromebook olması nedeniyle Chrome OS işletim sistemi kullanan cihazı tercihen klavye ve mouse takarak da kullanabiliyorsunuz. 7,90mm kalınlıkta olduğunu da eklemekte fayda var.

Lenovo IdeaPad Duet 3, Mayıs ayında Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) ülkelerinde 349 Euro fiyatla satışa çıkacak. Ancak Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler