Arama

Bitcoin’in kaderini belirleyecek açıklama

2 yıl önce


Bitcoin’in kaderini belirleyecek açıklama
ad image

Geleneksek yatırım platformları, kripto para piyasası ile ilgili analizlerini paylaşmaya devam ediyor. JP Morgan stratejistleri tarafından Bitcoin adil fiyatı ile ilgili açıklama yapıldı.

Nikolaos Panigirtzoglou ve ekibi, Bitcoin’i altın ile karşılaştırarak piyasaya koşullarındaki uygun değerini belirledi. Bitcoin’in altından 4 kat daha fazla oynaklık gösterdiğini belirten analistler, yapılan hesabın koşula bağlı olarak değişebileceğini ifade etti.

Bitcoin’in altına göre 3 kat oynaklık farkına sahip olduğu senaryoda 50.000 dolar seviyesinde olması gerektiği belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan stratejistler, “Bitcoin’in ileriye dönük en büyük zorluğu, mevcut durumdaki oynaklığıyla devam etmesi olacaktır. Bu oynaklık nedeniyle kurumsal kabul gerçekleşmesi gecikecek.” ifadelerine yer verdi.

Bitcoin için uzun vadeli teorik hedeflerinden bahseden Panigirtzoglou, popüler kripto para biriminin 150.000 dolar seviyelerini görebileceğini belirtti. Panigirtzoglou ayrıca, Ocak 2022’deki fiyat düzeltmesinin geçtiğimiz yıl Mayıs ayından daha az zararla kapandığının altını çizdi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler