Arama

Cybertruck tekrar sahneye çıktı

2 yıl önce


Cybertruck tekrar sahneye çıktı
ad image

Tesla, geçtiğimiz haftalarda Cybertruck ve Semi modellerinin çıkış tarihlerini açıklamıştı. Şirketin üzerinde çalıştığı Cybertruk prototipi, Kaliforniya Fremont’taki Gigafactory sahasında görüntülendi.

Birçok otomobil tutkunu, şirketin piyasaya süreceği elektrikli kamyonet ve tır modellerini merakla bekliyor. Yıllık 250 bin adet satış hedefiyle ortaya çıkan Cybertruck projesi, yakında sürücülerin beğenisine sunulacak.

Tesla CyberTruck, 3 farklı versiyon ile karşımıza çıkacak. Şirket, giriş seviyesi olan tek motor, iki çeker (RWD) modelinin üretimini erteleme kararı aldığını açıklamıştı. Birçok kişi tarafından merakla beklenen model ile ilgili yeni açıklama yapıldı.

Elon Musk , birkaç yıl içerisinde araç teslimatını yılda ortalama yüzde 50 büyüteceklerini açıkladı. Şirket, 2020’nin dördüncü çeyreğinden 2021’in dördüncü çeyreğine kadarki süreçte araç teslimatında yüzde 70’lik bir artış meydana geldi.

Mali raporda çip ve tedarik krizlerinden bahseden Musk, Cybertruck ve Semi modellerinin 2023 yılında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler