Arama

Apple Yeni İşlemci Serisi için Hazırladığı BigSur'u Tanıttı

3 yıl önce

Apple Yeni İşlemci Serisi için Hazırladığı BigSur'u Tanıttı

Apple Yeni İşlemci Serisi için Hazırladığı BigSur'u Tanıttı
ad image

 

Apple geçtiğimiz günlerde yaptığı etkinlik ile beraber, yeni işlemci serisi olan M1 serisini ve yonga setini tanıttı. Oldukça güçlü olan ve muadillerine nazaran 3-4 kat daha yüksek performans sağlayabilen bu işlemciler, özel bir mimariye sahip olmakla beraber, özel bir MacOS sürümü ile geliyorlar.

Apple, tanıtımını yaptığı işlemci ile birlikte, bir de yeni işletim sistemini de kullanıcılarına sundu. Yeni işlemci serisinin çok daha iyi bir şekilde çalışması ve yüksek performanslar gösterebilmesi için yeniden dizayn edilen MacOS işletim sisteminin bir sürümü olan BigSur'u tanıtan Apple, bu sayede birçok avantajı da kullanıcılarına sunacağını duyurdu.

Yüksek Hızlar ile Yeni M1 Serisi

Önceki seriye nazaran çok yüksek hızlara ulaşabilen ve birçok ihtiyaca yanıt verebilen M1 serisi, bunu güç aldığı BigSur sayesinde sağlayabilecek. Direkt olarak M1 serisi işlemcilere odaklanarak tasarlanan BigSur, birçok avantajı da kullanıcılara sunacak.

BigSur Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor?

Açılış hız başta olmak üzere, 3 kata varan performans aratışı sağlayacağı ileri sürülen BigSur'un, İntel tabanlı uygulamaları çalıştırmaya da olanak vereceği söyleniyor. i Ayrıca güvenlik düzeylerinde de büyük artışlar sağlayacak olan BigSur, alacağı güncellemeler ile çok daha iyi bir hale gelecek.

İntel Tabanlı Uygulama Kullanımı

İntel tabanlı uygulamaları kurmak ve kullanmak için imkan tanıyan BigSur, bu sayede birçok kişi için büyük bir avantaj sağlıyor. Şuan için hangi uygulamaların kurulabileceği net olmasa da, sayının aratacağı ön görülüyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler