Arama

AirPods Max 2

2 yıl önce


AirPods Max 2
ad image

Apple’ın ilk kulak üstü kulaklığı AirPods Max’in 2. jenerasyonu AirPods Max 2 hakkında sızıntılar dolaşmaya başladı. İlk nesli 2020 yılında tanıtılan ve Apple Türkiye’de şu an 8.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılan kulaklık Adaptif EQ, Aktif Gürültü Engelleme, Şeffaf Mod gibi kullanışlı özellikleri tüketiciye sunuyor.

Patent ve Ticari Marka Ofisi’nin yayınladığı dosyaya göre Apple, kulak üstü kulaklığı için ‘dokunmaya duyarlı yüzeyde hareket işleme kabiliyeti’ üzerinde çalışıyor. Patentin detaylarında ise, AirPods Max’in dokunmatik kontrol desteği ile müzik durdurma/başlatma, ses açma/kısma gibi işlemleri yapabileceğinden detaylıca bahsediliyor.

Birinci nesil AirPods Max, çalan müziğin sesini ayarlama, şarkıyı atlama, Siri’yi çağırma gibi işlemleri Digital Crown ile gerçekleştiriyor. Örnek vermek gerekirse butona iki kez bastığınızda ileri atlayabiliyor, üç kez bastığınızda geri gidebiliyorsunuz. Digital Crown’u basılı tuttuğunuzda ise sesli asistan Siri aktif hale geliyor.

AirPods Max’in tasarım ekibi, Casa BRUTUS sitesiyle kulaklık hakkında bir söyleşi yapmıştı. Bu röportajda ekip, cihaza dokunmatik kontrol desteği eklemeyi denediklerini fakat bunun yerine Digital Crown’da karar kıldıklarını açıkladı. AirPods Max 2 ile birlikte Apple’ın yıllar önce denediği ama hayata geçirmediği o özellik gelebilir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler