Arama

ZTE Small Fresh 5 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı

6 yıl önce

ZTE markası giriş seviye kullanıcılara özel olarak geliştirdiği ZTE Small Fresh 5 modelini resmi olarak duyurdu. Akıllı telefon üreticisi ZTE tarafından tanıtılan cihaz kullanıcılarına hangi özellikleriyle gelecek birlikte inceleyelim.

ZTE Small Fresh 5 Modeli Resmi Olarak Tanıtıldı
ad image

Çift kameralı özelliğiyle giriş seviye akıllı telefon pazarına giriş yapan ZTE Small Fresh 5 oldukça fazla ilgi çekecek gibi görünüyor. Firmanın uzun sürenin ardından kullanıcılara sunduğu ZTE Small Fresh 5 donanım özellikleriyle düşük bütçeli akıllı telefon arayanlar için birebir olabilir.

Uzunca süredir amiral gemisi konumunda cihazı kullanıcıları ile buluşturmayan ZTE, yine giriş seviyesine uygun Small Fresh 5 model akıllı telefonunun tanıtımını gerçekleştirdi.

ZTE Small Fresh 5 Teknik Özellikleri

Dört çekirdek bulunduran Snapdragon 425 işlemci bulunduran cihaz 1280x720px çözünürlüğünde ekran yapısı ile geliştirilmiş. Cihazın arka kısmında parmak izi okuyucu sensörü bulunurken orta seviye bir kameraya sahip olan ZTE Small Fresh 5 için en önemli özellik ise çift kamera yapısı. Birinci kamera 13MP çözünürlüğüne sahipken bokeh efektiyle derinlik yakalamak için kullanılabilecek ikinci kamera 2MP çözünürlüğe sahip olacak.

Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan Small Fresh 5 modeli 2500mAh gibi ortalama altı bir batarya gücü ile piyasaya giriyor. Small Fresh 5 modelinin depolama alanı microSD kart özelliği ile 128GB'a kadar arttırılabilecek. Metalik şık bir tasarımla üretilen cihaz mavi, yeşil, altın ve siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Depolama alanına göre iki farklı seçenek sunacak olan ZTE, 3GB RAM ile 16GB dahili depolama alanı ile birlikte 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı olan farklı şekillerde satışa girecek.

ZTE Small Fresh 5 Satış Fiyatı

16GB depolama alanına sahip olacak olan Small Fresh 5 modeli 164 dolar etiket fiyatı ile vitrinlere girecekken 32GB depolama alanı olan seçeneği ise 204 dolar fiyatla kullanıcılara sunulacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler