Arama

Nvidia suskun

2 yıl önce


Nvidia suskun
ad image

Ekran kartları söz konusu olduğunda dünyanın en iyi markalarından birisi olan Nvidia 2022 yılına iddialı bir şekilde hazırlanıyordu. Yeni jenerasyon Radeon RX 6500 XT‘yi duyuran AMD’ye rakip olarak bir ürün tanıtmak isteyen şirket, RTX 3090 Ti modelini tanıtmıştı. Ancak CES 2022 kapsamında 4 Ocak günü duyurulan üründen henüz ses çıkmadı.

Şu ana kadar “gelmiş geçmiş en hızlı ekran kartı” iddiasıyla tanıtılan ürünün çıkış tarihi ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. Öyle ki şirket, Ocak sonuna kalmadan ürün ile ilgili tüm soruları cevaplayacağını bildirmişti. Ancak şimdilik Nvidia, kendisine yöneltilen tüm soruları cevapsız bırakıyor. Nvidia sözcüsü Jen Andersson geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin The Verge’de şu açıklamayı yapmıştı.

Şu anda RTX 3090 Ti hakkında paylaşacak daha fazla bilgiye sahip değiliz. Ancak zamanı geldiğinde sizinle iletişime geçeceğiz.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama olmadığı gibi birçok kaynak da herhangi bir elle tutulur sızıntı bir haber elde edemedi. Konu gizemini korurken gecikmenin neden kaynaklandığı da tam olarak bilinmiyor. Tüm dünyada etkisini gösteren küresel çip krizinin yanı sıra BIOS ve donanım sorunları görünüşe göre gecikmelere yol açtı.

RTX 3090 Ti, 21 Gbps bellek saat hızı ve 24 GB’lık GDDR6X VRAM özelliklerine sahip, Tıpkı RTX 3090’da olduğu gibi üç yuvalı bir tasarıma sahip olan cihaz, 16 pinlik bir güç girişine ihtiyaç duyacak. 450W’lık bir güç tüketimini isteyecek olan ürün, 8K çözünürlüklere çıkması beklenen ilk ekran kartı olacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler