Arama

Monster Notebook adını değiştirdi

1 yıl önce


Monster Notebook adını değiştirdi
ad image

Oyun bilgisayarı denildiğinde ilk akla gelen markalarından birisi olan ve Türkiye’den çıkan bir teknoloji şirketi olma özelliği taşıyan Monster Notebook, Avrupa’daki operasyonlarını Almanya’nın başkenti Berlin’de açtığı deneyim mağazası ile 2020’nin Eylül ayında başlatmıştı. Oldukça dikkat çekici bir karara imza atan Monster Notebook uluslararası pazardaki markasını Tulpar olarak değiştirdiğini açıkladı. 

Monster Almanya’nın internet sitesine girmek istediğimizde bizleri tulparnotebook.de adresi karşılıyor. İnternet sitesinde Monster logosu kullanılmaya devam ediliyor, ancak logoda Monster yerine Tulpar Gaming Notebook ifadesi yer alıyor. Dizüstü bilgisayarlar A ve T serisi olarak sınıflandırılırken, oyuncu aksesuarları Türkiye’de olduğu gibi Pusat serisi altında Avrupa’da yaşayan kullanıcılara sunuluyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, “Monster Notebook olarak, her geçen sene daha da gelişen dijital oyun dünyasında her seviyeden oyuncunun en iyi oyun deneyimini yaşayabilmesi için son teknoloji donanım konfigürasyonlarını geliştiriyor, kullanıcılarımıza yeni nesil bir deneyim vadediyoruz.

Türkiye pazarındaki liderliğimizi yurt dışındaki operasyonlarımızda da elde etmek için yürüttüğümüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Globalleşme stratejimiz doğrultusunda, bundan böyle yolumuza Tulpar markasıyla devam edeceğiz.

Amiral gemisi ürünümüz olan Tulpar, bugüne kadar on binlerce teknoloji tutkununun yanında oldu. Bu zamana kadarki global iletişimlerimizde de Tulpar markasının diğer markalarımıza göre daha kolay kabul gördüğünü gözlemledik. Bu nedenle bu değişikliği önceden yaparak global açılımımıza hız vermek istedik.  Globalleşme yolundaki stratejimiz Tulpar’ın güçlü kanatlarıyla hızlanacak” dedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler