Arama

Microsoft Word Yeni Güncellemesi - Microsoft Word Yenilendi

1 yıl önce

Bilgisayardaki en çok kullanılan programlardan biri olan Microsoft Word içeriğine Editor ve Researcher isimli iki farklı özellik ekledi. Detaylar için haberimizin içeriğini okuyabilirsiniz.

Microsoft Word Yeni Güncellemesi - Microsoft Word Yenilendi
ad image
 

 

Bilgisayar üzerinde en çok kullanılan programlardan biri olan Microsoft Word içeriğine Editor ve Researcher isimli iki yeni özellik ekledi. Detaylar için haberin içeriğini okuyabilirsiniz.
Başta yazarlar, öğrenciler ve editörler olmak üzere çok sayıda çalışanın kullandığı Microsoft Word programı iki yeni özellik geliştirdi. Yıllardır kullanıcılara yazım kuralları, dilbilgisi ve kaynakça gibi özelliklerle kolaylıklar sunan program kendisini geliştirerek kullanıcılarına daha iyi hizmet vermek için iki yeni özellik oluşturdu.
Microsoft Word yeni geliştirdiği Editor ve Researcher özellikleriyle kullanıcılarına kolaylık sağlamayı ve yazı işlerini daha çabuk halletmelerini hedefliyor. Microsoft Word’ün bu yeni iki özelliği Office 365'e üye olanların kullanımına açılacak. Bu yeni özelliklerden Researcher yakın günlerde hizmete sunulsa da diğer özelliğin kullanıma açılması sonbahar döneminde olacak. Yani yeni Editor özelliği için bir süre daha beklemek gerekiyor.
Yeni Editor özelliği ile imla kontrol yeteneklerinin iyileştirilmesi ve arttırılması hedefleniyor. Researcher özelliği ise araştırma yazılarınızda kolaylık sağlayacak. Bir araştırma yazısı yazarken yazı dosyasından çıkmadan araştırmalarınıza göz atabileceksiniz.
Microsoft Word temmuz ayında yaptığı güncelleme ile Outlook özelliğini de kullanıcılarının hizmetine sundu.

MİCROSOFT WORD GÜNCELLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

özge

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler