Arama

Katlanabilir iPhone

2 yıl önce


Katlanabilir iPhone
ad image

Apple bugüne kadar katlanabilen bir iPhone geliştirdiğini hiç açıklamadı. Ancak kaynak tedarikçilerinden ve şirket içinden sızan bilgilerden, bu modelin bir gün gelebileceğini biliyoruz. Muhtemel adı iPhone Fold olan cihazın 2023 yılında geleceği hafızalara kazınmıştı. Katlanabilir telefonları seven ve Apple ekosisteminde böyle bir üye görmek isteyenler, gelecek yılı bekliyordu.

Bizler katlanabilir ekran tasarımını bir iPhone’da görmeyi beklerken, beklemediğimiz bir yerden de bu tasarımı görebiliriz. Söylentilere göre Apple, gelecek nesil MacBook Pro’da katlanabilir ekran tasarımını kullanmayı planlıyor. Bu hem taşınabilirliği basitleştirebilir, hem de daha büyük ekranlı MacBook’ların önünü açabilir.

Yine aynı söylentinin yuvasına göre 20 inç gibi boyutlarda MacBook Pro’ları gelecek nesilde göreceğiz. Bunun için konuşmaya erken, çünkü gelecek ay MacBook Pro’ların M2 çipli sürümleriyle tanışacağız. Kasım ayında da bir MacBook duyurusu olduğuna göre Apple artık hızını biraz kesmek isteyebilir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler