Arama

i30’un yerine geçecek model

2 yıl önce


i30’un yerine geçecek model
ad image

SUV kategorisindeki modelleriyle otomobil piyasasında sağlam adımlar atan Hyundai, ikinci nesil Kona modeli üzerindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

“Yeni nesil” olarak adlandırılan ve elektrikli versiyonunun da piyasaya sürülmesi beklenen 2024 model Hyundai Kona’ya ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Sızdırılan casus fotoğraflar, yeni Kona’nın yaklaşık 2017’den beri üretimde olan önceki nesline göre daha büyük olacağın gösteriyor.

Bu zamana kadar çıkan yeni nesil Hyundai Kona haberleri arasında yeni modelin benzinli, dizel ve elektrikli versiyonlarının olacağı yer alıyordu. Ayrıca yine turboşarj motora sahip yeni bir Kona N modelinin çıkma ihtimalinin epey yüksek olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Segmentteki diğer modellere karşı dişli bir rakip olacak gibi görünen yeni nesil Hyundai Kona’nın ilk görüntüleri, geçtiğimiz saatlerde ortaya çıktı. Şimdilik bir prototipten ibaret olan bu araç, tamamen kamuflajlı olsa da önceki nesline göre daha büyük boyutlara sahip olduğu bariz ortada.

Yeni nesil Hyundai Kona’nın üretimi, 2023 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Bu sebeple aracın tasarımı da dahil tüm özelliklerini öğreneceğimiz lansmanın tarihi, yine aynı yılın başlarında gerçekleşebilir. Elbette araçla ilgili resmi bir tanıtım yapılmadığı için fiyat bilgisi vermemiz imkansız, ancak Kona’nın elektrikli versiyonunun şu anda ülkemizde 453.808 TL’den başlayan fiyat listesine sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler