Arama

WordPress’e rakip

2 yıl önce


WordPress’e rakip
ad image

140 karakter sınırını 2017’de 280’e çıkaran Twitter’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Kullanıcılar, Twitter Makaleleri özelliği sayesinde daha uzun metinler yazabilecek.

Twitter kurucusu ve eski CEO’su Jack Dorsey, geçtiğimiz günlerde Facebook’un rafa kaldırılan kripto para projesi hakkında açıklama yaptı. Diem projesinin zaman kaybı olduğunu belirten Dorsey, şirketi açık protokol kullanmadığı için eleştirdi. NFT avatar desteği ile gündeme gelen Twitter, bu kez farklı bir özellik ile karşımıza çıktı.

2020’de yazılan sıralı Tweetlerin düzenli bir şekilde görünmesine olanak sağlayan Threads özelliği aktif edildi. Threads özelliği, her ne kadar uzun yazılar için uygun olsa da 280 karakter sınırı nedeniyle birçok kişi tarafından eleştiriliyordu. Kullanıcıların şikayetlerini göz önünde bulunduran şirket, nihayet yeni özellik üzerine çalışmaya başladı.

Bir Twitter sözcüsü, şirketin yakında Twitter Makaleleri hakkında daha fazla ayrıntı paylaşacağını açıkladı. Analistler, şirketin Medium ve WordPress gibi platformlara rakip olmak için böyle bir özelliğe ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler