Arama

Galaxy M33 5G

2 yıl önce


Galaxy M33 5G
ad image

Canalys verilerine göre yüzde 20’lik pazar payı ile dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticilerinden Samsung, orta segment ürün çeşitliliğini artırmaya hazırlanıyor. Şirket, önümüzdeki dönemlerde Galaxy A33, Galaxy A53 ve Galaxy A73, Galaxy M23 ve Galaxy M33 modellerini piyasaya sürecek. Hatta kısa bir süre önce bu cihazlardan birinin çıkış tarihi belli oldu.

Sektörde sızıntıları ve raporları ile ön plana çıkan MySmartPrice, yaklaşan Galaxy M33 5G’nin tanıtım tarihini duyurdu. Sızıntıya göre cihaz, mart ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlk etapta Hindistan’da satışa çıkacak akıllı telefon, bir süre sonra diğer pazarlara da gelecek.

Geekbench veri tabanında göre cihazın 6 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacağı belli olmuştu. Ancak son dönemde ortaya çıkan iddialara göre 8 GB’lik bir seçenek daha olacak.

Ön tarafta 13 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arka tarafta 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı, 5 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğündeki sensörlerden oluşan dörtlü kamera kurulumu mevcut olacak.

USB-C üzerinden şarj olabilen akıllı telefon, 25W hızlarını destekleyen 6.000 mAh’lik pilden beslenecek. Kutudan çıkar çıkmaz ise Android 12 tabanlı One UI 4.0 arayüzünü çalıştıracak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler