Arama

Apple'a Ait Olan Kablosuz Şarj İstasyonunu Duyurdular

6 yıl önce

Apple şirketinin etkinlik dahilinde duyurmuş olduğu yeni cihazlardan bir tanesi ise kablosuz şarj istasyonu olarak açıklanan AirPower ürünü.

Apple'a Ait Olan Kablosuz Şarj İstasyonunu Duyurdular
ad image

Apple şirketinin etkinlik dahilinde duyurmuş olduğu yeni cihazlardan bir tanesi ise kablosuz şarj istasyonu olarak açıklanan AirPower ürünü. Apple şirketi, 12 Eylül  tarihindeki özel etkinliği dahilinde yeni cihazlarını resmi olarak duyurdu. iPhone 8 modeli ile iPhone X modelinin duyurulduğu etkinlik kapsamında, aynı zaman içerisinde yeni kablosuz şarj istasyonu olarak gündemde bulunan AirPower'da duyurusu yapılanların arasında.

Uzun bir zamandan beri söylentileri yer alan kablosuz şarj cihazını Apple şirketi de, 12 Eylül etkinliği dahilinde resmen duyurdu.

iPhone X modelinin tanıtılmasına müteakiben bahsi geçen kablosuz şarj istasyonlarından AirPower ile beraber desteklenmekte olan Apple ürünlerini çok hızlı ve de çok güvenli bir biçimde kablosuz  bir şekilde şarj edebiliyor olacaksınız. Kısa bir zaman içinde bahsedilmiş olan AirPower'ın şu anda bilinen tek özelliği ise  3 tane cihaza kadar aynı zamanda kablosuz  bir şarj desteğinin yer alması.

iPhone 8 modeli ile birlikte iPhone X modeli, Apple Watch Series 3  modeli ve de AirPods ürünü tarafından desteklenecek durumdaki bu AirPower isimli şarj istasyonu, aynı Apple'ın öteki aksesuarlarında bulunduğu gibi yumuşak durumdaki hatlara ve de beyaz bir  renge sahip. Etkinlik kapsamında çok kısa bir zamanda bahsedilmiş olan AirPower'ın detaylarının ise 2018 senesinde açıklanacak çıkış gerçekleştireceği ise, Phil Schiller tarafından resmen açıklandı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler