Arama

Apple M2 işlemci geliyor

2 yıl önce


Apple M2 işlemci geliyor
ad image

Mac ailesi için ARM tabanlı işlemci geliştiren Apple, dizüstü bilgisayar pazarında yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz aylarda M1 Ultra ve M1 Max işlemcilerini tanıtan şirket, M2 ailesi için çalışmalara başladı. Bloomberg raporuna göre Apple, M2 serisinde test aşamasına geçti.

9to5Mac, şirketin üzerinde çalıştığı modeller ile ilgili bazı bilgileri ortaya çıkardı. Sızdırılan bilgilere göre Apple, J413 koduyla Apple Silicon M2 yonga setine sahip MacBook Air modelini geliştirmeye başladı. Geliştirilen M2 işlemci, 8 çekirdek ve 10 grafik çekirdeğine sahip olacak. Apple A15 Bionic işlemciden ilham alındığı belirtilen M2’nin performans olarak M1 işlemciye benzer sonuçlara sahip olacağı tahmin ediliyor.

Şirket, dokuz yeni Mac modelinde M2 ailesini test ediyor. Dört farklı M2 işlemcinin piyasaya sürüleceğini belirten Bloomberg, test edilen cihazlar ile ilgili bilgi elde edemediklerini açıkladı.

Standart M2 işlemcinin MacBook Air, Mac Mini ve giriş seviyesi MacBook Pro modelinde test edildiği tahmin ediliyor. M2 Pro modelinin ise 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’lar ile karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler