Arama

Meme Dikleştirme Yöntemleri

1 yıl önce


Meme Dikleştirme Yöntemleri
ad image

 

Alanında uzman hekimlere başvurarak meme dikleştirme yaptırırsanız başarılı sonuç elde edersiniz. Doktor ameliyattan önce kontroller yaparak hangi yöntemi uygulayacağına karar verir. Eğer memelerini küçükse ameliyatta silikon kullanmayı tercih eder. Memeleriniz büyükse fazla doku alınarak meme dikleştirme operasyonu gerçekleştirilir.

Ameliyata hastaya anestezi uygulanarak başlanır. Daha sonra cerrah planladığı bölgeye meme başlarını alır. Meme başları bölgeye alındıktan sonra meme dokusuna şekil verilerek başarılı sonuç elde edilmeye çalışılır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Meme dikleştirme estetiği, en çok aşırı kilo veren ya da emziren kadınlar arasında popüler olan bir işlemdir. Çünkü aşırı kilo veren veya emziren kadınların memeleri ister istemez sarkar. Bu durumda 18 yaşından büyükseniz ve memelerinizde sarkma meydana geldiyse gönül rahatlığıyla hizmetten faydalanabilirsiniz.

Tabii doktor ameliyat öncesinde meme dikleştirmeye uygun olup olmadığınızı çeşitli kontrollerle kesinleştirdikten sonra hizmet sunar. Cerrahla meme dikleştirme hakkında konuşabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği

Eğer meme büyütme estetiği yaptıracaksanız implant rüptürü terimini mutlaka duymuşsunuzdur. Bu kavram, operasyondan sonra implantların yırtılması ya da sızdırması anlamına gelir. Ameliyattan sonra istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Fakat kilo alıp vermeler görünümünüzü değiştirebilir. Ayrıca yaşınız ilerledikçe memelerinizin görünümü tekrar değişikliğe uğrar. Kısaca meme büyütme operasyonunun kalıcı olduğunu düşünerek hizmetten yararlanmanız gerçekçi olmayacaktır.

Bazı hastalar sarkan göğüsleri için meme büyütme estetiği yaptırmak ister. Fakat operasyonda yerleştirilen implantlar sarkan göğüsler için herhangi bir etkiye sahip değildir. Etkili sonuç almak için meme büyütme ameliyatının yanında mastopekti yaptırmanız gerekir.

Mastopekti bir meme dikleştirme uygulamasıdır. İmplantların sonsuza kadar etkili olacağını düşünmeyin. Ortalama 10 yıl süresi olan implantlar duruma göre daha kısa sürede etkisini kaybedebilir.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Günümüzde meme büyütme operasyonu oldukça popüler bir konuma sahiptir. Bunun sebebi insanların güzel bir görünüm kazanmak istemesi olarak yorumlanabilir. Özellikle memesi küçük ya da asimetrik olan kadınlar bu operasyondan yararlanarak hedeflediği görünüme kavuşur. Meme kanseri olan kadınlar da bu hizmetten yararlanabilir. Ameliyattan sonra rutin mamogram sonuçlarında birtakım zorluklar yaşanabilir. Bu durumda mamogramın yanında özel kontroller yapılması mümkündür.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Memelerinizi küçük buluyorsanız ama ameliyat yaptırmaktan çekiniyorsanız ilk olarak spor yaparak başlayabilirsiniz. Düzenli spor yapmak memelerin şekillenmesi ve büyümesi için önem taşır. Özel egzersizler yapmanıza rağmen bir türlü istediğiniz sonucu alamıyorsanız alanında uzman estetik uzmanlarıyla görüşmeniz gerekir. Doktor durumunuza bağlı olarak implant ya da yağ enjeksiyonu arasında seçim yapacaktır. İmplantlar tuzlu su ve silikon yapılı olmak üzere türlere ayrılır.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Doktor meme küçültme ameliyatından önce hastayı muayene ederek birtakım kontroller yapar. Buna göre meme küçültme operasyonuna uygun olup olmadığınız ve hangi yöntemlerin izlenmesi gerektiği belli olur.

Bazen estetik uzmanlar meme küçültme ameliyatını planına uygun yapmasına rağmen tam anlamıyla başarı elde edilemez. Bunun sebebi uyarılara uymamanız olabilir. Örneğin meme küçültme ameliyatından önce sigara ve alkole ara verilmesi yapılması gerekenler arasında yer alır.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Tıpkı meme küçültme ameliyatından önce yapmanız gerekenler olduğu gibi aynı durum sonrası için de geçerlidir. Çünkü iyileşme süreci uyarılara uymadığınız müddetçe oldukça zorlu geçer. Uzmanlar meme küçültme estetiğinden sonra hastaların ağır egzersizler yapmasını bir müddet uygun bulmaz. Daha sonra ağırlık kaldırmamaya ve en az 1 hafta dinlenmeye özen göstermelisiniz.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler