Arama

Liposuction Estetiği ve Tedavisi

2 yıl önce

Liposuction Estetiği ve Tedavisi

Liposuction Estetiği ve Tedavisi
ad image

Liposuction Estetiği ve Tedavisi

Liposuction fiyatları operasyonun gerçekleşeceği bölgenin genişliğine, sayısına ve seans sayısına göre belirlenir. Günümüzde birçok kişi doğal yollarla gitmeyen inatçı bölgesel yağları yok etmek amacıyla teknolojinin getirdiği yeniliklerden faydalanıyor. Bu uygulamalardan biri olan liposuction vücudun bazı noktalarında biriken yağ hücrelerini parçalayarak vücuttan uzaklaştırır.

Böylece vücut hatları ve kıvrımları daha belirgin hale gelir. Bu durum kişinin özgüvenini artırırken sosyal ilişkilerini olumlu yönde etkiler. Güvenilir ve etkili bir uygulama olan liposuction bölgesel incelme konusunda başarılı sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bu nedenle birçok kişi liposuction fiyatları ile işlemin gerçekleşme aşamalarını merak ediyor.

Liposuction Nedir?

Vücuda şekil kazandırmak amacıyla teknolojik cihazların kullanıldı bölgesel incelme yöntemlerine liposuction denir. Yüksek miktarda yağ hücresi parçalayan liposuction tekniğinde tek seferde 8-9 kilo civarında yağ alınır.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Cerrahi bir uygulama olan liposuction genel anestezi altında yapılır. Öncelikle hastanın yağ alınacak bölgesi üzerinde kullanılacak yönteme uygun yağ hücreleri parçalanır. Dolayısıyla yağ hücrelerini parçalamak amacıyla hedeflenen bölgeye kesi atılır ve kesi içerisine ince kanüller yerleştirilir. Böylece parçalanan yağlar kanüller aracılığı ile çekilir. Liposuction tekniği farklı ameliyatlarla kombine edilebileceği için liposuction fiyatları kişiye göre değişkenlik gösterebilir.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Abdominoplasti olarak adlandırılan karın germe ameliyatı karın bölgesinde bulunan fazla yağ dokusu ile birlikte sarkan derinin alınmasıdır. Karın germe ameliyatı daha çok peş peşe doğum yapmış bayanlara uygulanır. Çünkü yapılan doğum sayısı karın bölgesinde bulunan kasları zayıflatır ve sarkmasına neden olur.

Aynı şekilde yaşın ilerlemesi vücudun gevşemesine yol açar. Bu nedenle deri gevşekliğinden dolayı şikâyeti bulunan kişiler karın germe ameliyatı tercih ederler. Karın germe fiyatları daha çok aynı anda tercih edilen liposuctionla birlikte belirlenir.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Sıkı ve gergin karın kaslarına sahip olmak amacıyla tercih edilen karın germe ameliyatı öncesi kişilerin karın germe ameliyatı fiyatları hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Bu nedenle hasta detaylı bir şekilde muayene edilir ve operasyonun aşamaları planlanır. Ameliyat sırasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak amacıyla hastaya birtakım tahlil ve tetkikler yapılır.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Ameliyat sonrası hastanın ağır iş ve egzersizlerden uzak durması gerekir. Bu süre zarfında özel olarak tasarlanan korse kullanımı önerilir. Germe ameliyatı sonrası atılan dikişlere düzenli pansuman yapılması gerekir. Karın germe fiyatları hastanın beklentisi doğrultusunda alınacak fazla yağ ve deri yoğunluğuna göre belirlenir.

Vaser Liposuction Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Bölgesel incelme amacıyla kullanılan liposuction farklı yöntemler şeklinde uygulanır. Bu uygulamalardan biri olan vaser liposuction yağ hücrelerini ultrasonik ses dalgaları ile sıvı hale getirir.

Günümüzde sıklıkla tercih edilen en yeni ve en gelişmiş uygulamalardan biri olan vaser liposuction vücudun her noktasına uygulanır. Bu nedenle inatçı yağlanma problemi bulunan herkes bu uygulama sayesinde şekilli bir vücuda sahip olabilir. Vaser liposuction fiyatları uygulamanın gerçekleşeceği bölge sayısı doğrultusunda belirlenir.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Cilt altında bulunan fazla yağ dokusu ses enerjisi ile sıvı hale getirilir. Kullanılan ultrasonik ses dalgaları hedeflenen alanda bulunan yağ hücrelerini parçaladıktan sonra kanüller aracılığı ile vücuttan atar. Geliştirilmiş ve etkili bir yöntem olan vaser liposuction fiyatları tercih edilen kliniğe ve doktorun deneyimine bağlı olarak belirlenir.

Vaser Liposuction Tedavi Fiyatları 

Bölgesel incelmede kullanılan en yenilikçi teknolojilerden biri olan vaser liposuction fiyatları hasta ile yapılan ön görüşme sırasında belirlenir.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler