Arama

Meme Büyütme Nedir ve Neden Yapılır?

2 yıl önce

Meme Büyütme Nedir ve Neden Yapılır?

Meme Büyütme Nedir ve Neden Yapılır?
ad image

Meme Büyütme Nedir ve Neden Yapılır?

Meme büyütme memenin istenilen dolgun ve hacimli yapıya gelmesidir. Meme büyütme fiyatları uygulanacak yönteme ve cerraha göre değişir. Meme yapısından ve boyutundan memnun olmayan kişilerin tercih ettiği meme büyütme ameliyatı estetik cerrahlar tarafından uygulanır.

Öncelikle hastanın vücut tipi, omuz genişliği ve meme formu incelenerek uygulanacak tedavi yöntemi belirlenir. Ardından yapılan operasyon ile meme istenilen boyuta getirilir. Böylece kadınlarda özgüven artışı yaşanırken özel hayatları da olumlu etkilenir. Meme büyütme fiyatları meme için kullanılacak silikon çeşidine göre değişir. İdeal meme şeklini yakalamak için doğru tercihlerde bulunmak gerekir.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme ameliyatı memedeki asimetrik problemleri gidermek, doğuştan küçük olan memeleri istenilen ideal boyuta getirmek ve kanser sonrası kaybedilen göğsün yerine yeni bir meme formu elde etmek amacıyla uygulanır.

Meme Büyütme Kimler Olmalı?

18 yaş üzeri tüm bayanlar meme büyütme ameliyatı olabilir. Bu nedenle psikolojik açıdan özgüven eksikliği yaşayan kişiler meme büyütme ameliyatı olarak kendilerini daha iyi hissedebilirler.

Meme Büyütme Öncesi

Ameliyat olacak kişilerin öncelikle meme büyütme fiyatları hakkında fikir sahibi olması gerekir. Ardından steril bir hastane ve deneyimli bir doktor seçimi yapması gerekir. Ayrıca hastanın ameliyat öncesi kan sulandırıcı ilaçların ve takviye ürünleri bırakması gerekir.

Göğüs Büyütme Hazırlık Detayları

Ameliyat öncesi kesinlikle meme tomografisi çekilmeli ve hastanın ameliyata uygunluğu tespit edilmelidir.

Göğüs Büyütme Kullanılan İmplant Çeşitleri

Hastanın beklentisi doğrultusunda meme büyütme ameliyatlarında kullanılan implantlar silikon ya da tuzlu su içerikli hazırlanırlar.

Göğüs Büyütme Kullanılan Silikonlar Nelerdir?

Meme içerisine yerleştirilen silikonlar daha çok jel kıvamında ve yumuşak bir formda hazırlanır.

Lazer Liposuction Nedir?

Bölgesel incelme konusunda uygulanan lazer liposuction vücuttaki yağ hücrelerini lazer ışınları ile etkili bir şekilde yok eder. Böylece vücut daha şekilli ve belirgin hale gelir.

Lazer Liposuction Kimlere Uygulanır?

Vücut şekillendirmede tercih edilen lazer liposuction bölgesel yağlanma problemi olan kişilere uygulanır.

Liposuction Vücutta Nerelere Uygulanabilir?

İnatçı ve dirençli yağları yok etmede kullanılan liposuction vücudun pek çok bölgesine uygulanır. En çok tercih edilen bölgeler içerisinde karın, basen, uyluk bölgesi, alt bacaklar, kollar, sırt ve gıdı bölgesidir. İşlem sırasında hastalar uygulamayı tek bir bölgede isteyebilecekleri gibi aynı anda birçok bölgede de tercih edebilir. Bu nedenle liposuction fiyatları kişiye özel planlanır.

Lazer Liposuction Öncesi

Liposuction öncesi yapılan ön görüşme sırasında hasta muayene edilir ve liposuction fiyatları hakkında bilgilendirilir. Bu nedenle hastanın öncelikle bu konuda referans sahibi bir klinik ile görüşmesi gerekir. Hastaya uygulanan tahlil ve tetkikler neticesinde işleme uygunluğuna karar verilir. Liposuction yaptıracak kişinin operasyon öncesi sigara, alkol ve ilaç kullanımı gibi ürünlere ara vermesi gerekir.

Liposuction İşlemi Nasıl Uygulanır?

Etkili ve güzel sonuçlar ortaya çıkaran liposuction vücudun birçok bölgesine uygulanır. İşlem öncesi hastaya anestezi uygulanır. Daha sonra alınacak yağ hücreleri uygulanacak yöntem doğrultusunda parçalanır ve vücuttan atılması sağlanır.

Lazer Liposuction Sonrası Süreç Nasıldır?

Lazer liposuction sonrası vücut bakımı son derece önemlidir. Bu doğrultuda vücudun temizlik ve hijyeni sağlanmalıdır. Yağ hücrelerinin alındığı bölgeye özel hazırlanan korseler bulunur. Bu nedenle hastanın en az 15-20 gün boyunca korse kullanması gerekir. Vücudun istenilen şekli alması ise 2-3 ay sürebilir.

Lazer Liposuction Fiyatları 2022

Lazer liposuction fiyatları hasta ile yapılan ön görüşme sırasında işlemin gerçekleşeceği bölge sayısına göre belirlenir.

 

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler