Arama

Kamera kayıttaydı... Bir anda köprüden atladı!

2 yıl önce

Akıllara durgunluk veren olay, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Zincirleme trafik kazası nedeniyle duran trafikte birden bire koşmaya başlayan adam, metrelerce yükseklikteki köprüden nehre atladı.

Kamera kayıttaydı... Bir anda köprüden atladı!
ad image

Louisiana'dan trafikte otururken sıkıldığını iddia eden bir adam, timsahların istila ettiği Atchafalaya Nehri'ne atladı ve saatlerce süren bir arama kurtarma çalışması başlatılmasına yol açtı.

26 yaşındaki Jimmy Ivan Jennings, eyaletler arası 10. yolun üzerine kurulmuş bir köprüden, üzerinde giysileriyle nehre atladı. Jennings, hayatta olduğu için ne kadar şanslı olduğunu fark ettiğini söylüyor.

Jennings, "Suyun altına girmeye başladım ve birkaç kez neredeyse boğuluyordum. Gerçekten hayatımın sonunda geldiğimi düşündüm. O an hayatımdaki herkesi affettim ve af diledim. karışık duygulardı." ifadelerini kullandı.

Jennings, birçok arabanın karıştığı zincirleme kazanın ardından trafiğin kilitlendiğini ve iki saatten uzun bir süre hareketsiz beklemek zorunda kaldıklarını anlattı.

26 yaşındaki adam otomobilince çaresizce beklerken çılgın bir plan yaptı: Atchafalaya Köprüsü'nden atlayarak hızla kıyıya yüzmek ve arkadaşının arabasına atlayarak hızla uzaklaşmak.

Jeanings, "Aracın içinde sıkılmıştık... Suya baktım ve çok yüksek görünmüyordu. Ancak kendimi köprüden ajağı bıraktığım anda planımın dünyanın en aptalca fikrinden ibaret olduğunu anladım" dedi.

Jennings'in nehre düştüğünü gösteren viral video, onun bariyerden atlamadan önce koşarak hızlandığını, havada süzüldükten sonra büyük bir su sıçratarak nehre düştüğünü gösteriyor.

Arama kurtarma ekibinin gelmesi neredeyse üç saat sürdü. Bu nedenle Jimmy Ivan Jennings, timsahların istila ettiği suda beklemek zorunda kaldı.

"Daha önce insanların bunu yaptığını görmüştüm ancak atladıktan sonra hatırladım ki bunu gördüğüm tek yer Hollywood filmleriydi."

"Bir buçuk saat içinde yüzmekten çok yoruldum. Sol kolum çıktı. Sırtüstü döndüm ve ne zaman suyun altına girsem sağ elimle ve bacaklarımla kendimi itmeye çalıştım. Kurtarılmayı beklerken hem dua ediyordum."

Sonunda, Jennings akıntıya karşı yüzebildi ve küçük bir adanın kıyısına çıkmayı başardı. Daha sonra, yetkililerin onu bulduğu ve onu kelepçelediği anakaraya ulaşmak için başka bir tahta kullanmak zorunda kaldı.

"Hakkımda bazı suçlamalar yapıldı. Köprüden atlama fikri kesinlikle çılgıncaydı. Ama bunun kötü bir fikir olduğunu anladıktan sonra, yaptığım her şey tamamen hayatta kalmak içindi."

"Hakkımda bazı suçlamalar yapıldı. Köprüden atlama fikri kesinlikle çılgıncaydı. Ama bunun kötü bir fikir olduğunu anladıktan sonra, yaptığım her şey tamamen hayatta kalmak içindi."

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler