Arama

Galatasaray Sol Bek Arayışlarını Devam Ediyor

2 yıl önce

Galatasaray Sol Bek Arayışlarını Devam Ediyor

Galatasaray Sol Bek Arayışlarını Devam Ediyor
ad image

 

 Fatih Terim yönetiminde birçok başarılı maç çıkaran Galatasaray Ligi şampiyonu bitirmemesine rağmen verdiği mücadele ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da sol bek alanı için yeni transferleri ihtiyaç duyuluyor. Bu noktada Galatasaray sol bek arayışlarını Kurzawa ile sonuçlandırdı. PSG Takımında forma giyen Kurzawa Galatasaray’ın aksayan sol beki için bir ilaç olacak. gencobahis

Başarılı futbolcu sadece Galatasaray'ın değil aynı zamanda Premier Lig'de bulunan birçok takımında tarafındaydı. PSG takımı ile 2024 yılına kadar mukavelesi bulunan Yıldız futbolcunun transferinin kesinlik kazandığı bildirildi. Galatasaray yeni sezonda sol bek açığını bu şekilde kapatmayı düşünüyor.

Başarılı Futbolcu Galatasaray'da

 Fransa milli takımında da forma giyen 28 yaşındaki sol bek Kurzawa  daha önce Monaco takımından 28 milyon Euro tutarında bir bedelle PSG  takımına gelmişti. Galatasaray başarılı bir sol bek arayışlarını bu futbolcu ile sonlandırmak istiyor. Gelecek sezon birçok farklı kulvarda yarışacak olan Galatasaray'ın başarılı bir sol beki ihtiyaç duyması neticesinde bu transfere ağırlık verdiği düşünülüyor.

Aynı zamanda Galatasaray'ın başka alanlara da yeni transferleri yapacağı ve takımın gelecek sezon birden fazla kulvarda başarıdan başarıya koşacağı söylentiler arasında yer alıyor. Özellikle son dönemde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve Başkan değişikliği ile yeni bir havaya bürünen Galatasaray'ın transferlerini basit duyacağız. Galatasaray farklı alanlara transferlerde yapabilir.

 

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler