Arama

Avrupa Futbolunda Geçtiğimiz 2020- 2021 Sezonunun En İyileri Belirlendi

2 yıl önce

Avrupa Futbolunda Geçtiğimiz 2020- 2021 Sezonunun En İyileri Belirlendi

Avrupa Futbolunda Geçtiğimiz 2020- 2021 Sezonunun En İyileri Belirlendi
ad image

 

UEFA Şampiyonlar Ligi grup kura çekimleri geçtiğimiz günlerde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Bu esnada kurayla beraber geçen sezonun en iyi erkek ve kadın futbolcuları, en iyi teknik direktörleri de ödüllerini aldılar.

UEFA Yılın Erkek Futbolcusu Ödülü Chelsea oyuncusu Jorginho’nun oldu. Jorginho’nun ardında kalan Kevin De Bruyne ve N’Golo Kante ise ödülü kıl payı kaçıran isimler olarak belirtildi. Jorginho böylece Chelsea takımını bir kez daha gururlandırmış oldu.  betpas giriş UEFA Yılın Kadın Futbolcusu Ödülü’nün kime gittiğine gelecek olursak, oylama süresince kendi takım arkadaşlarını eleyerek birinciliğe giden Alexia Putellas kupayı kaldıran isim oldu. Putellas’ın ardındaki takım arkadaşları Jennifer Hermoso ve Lieke Martens ise ödüle ulaşamadılar.

UEFA En İyi Teknik Direktörlere Ödüllerini Verdi

Avrupa futbolunun çekişmeli geçen ve oldukça heyecan dolu bir süreci kapsayan 2020 – 2021 sezonunda Erkek Futbolunda Yılın Teknik Direktörü Ödülü’nün sahibi Chelsea teknik direktörü olan Thomas Tuchel oldu. Kadınlar tarafında ise Barcelona teknik direktörü olan Lluis Cortes ödülü almaya hak kazanan isimdi.

Şampiyonlar Ligi’nde yer alan futbolcular arasında görevlerini en iyi şekilde tamamlayan oyunculara da ödülleri dağıtıldı. Erkek futbolunda yılın en iyi kalecisi olarak Chelsea’de topları yakalayan Edouard Mendy seçildi. En iyi savunma oyuncusu ödülü ise Manchester City’de yer alan Ruben Dias’a gitti. En iyilerin diğer ödülleri de sahiplerini buldu. 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler