Arama

Shaq Boykot Kültüründen Korktuğunu Söyledi

2 yıl önce

Shaq Boykot Kültüründen Korktuğunu Söyledi

Shaq Boykot Kültüründen Korktuğunu Söyledi
ad image

 

NBA efsanesi olan Shaquille O’Neal boykot kültüründen oldukça korktuğunu belirtmiştir. Buna ek olarak bu durumu veba hastalığına benzetmiştir ve bir zinvir gibi bütün sektörleri nasıl etkilediğinden de bahsetmiştir.

Günümüzde internet kullanımının artmasıyla birlikte sosyal medyaya talepte de bir hayli artış gözlemlenmektedir. Sosyal medyanın her yaş grubu üzerinde gün geçtikçe popüleritesi artış göstermeye devam ediyor. Bu da herkesin farklı görüşlere sahip bir şekilde her konuda yorum yapmasına sebebiyet veriyor. Ayrıca boykot kültürü nedeniyle oldukça yaygın hale gelmiştir. Boykot kültürü temel olarak bakıldığında çevrimiçi, sosyal veya kişisel olarak çevreden, toplumdan dışlanmak anlamına geliyor. Oldukça tehlikeli olan bu durum özellikle de sporcuları bir hayli etkilemektedir.

Yakın zamanda bir podcaste katılan Shaq yapmış olduğu bir açıklamada aslında ciddi olmadığını ve şaka niyetine söylemiş olduğu bir söz için uzun bir süre boykot altında kaldığını ifade etmiştir. Ancak oldukça büyük tepkiler alması ve bir daha bu gibi durumlar yaşamak istememesi normaldir.

İnsanlar artık her şeyi daha fazla duyar kavramı içerisinde farklı yorumlamaya başladıklarını ve her söylenen sözün ince ince açıklanması gerektiğini söylemiştir. Bu durum oldukça can sıkıcı olmakla birlikte medya içerisinde eskiden olduğu gibi net ifadelerle konuşmak oldukça zor hale gelmiştir. Bu durum da ne yazık ki sosyal medyanın ve başka insanların düşüncelerinin etkilemesiyle yapabilecek bir şey yoktur.  betist giriş

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler